CreDirect - нова и иновативна платформа за онлайн кредитиране

"Пари По Всяко Време" - с това мото младата и амбициозна компания CreDirect успя да заеме достойно място сред най-гъвкавите финансови институции, предлагащи онлайн кредитиране в страната.

Още от самото си създаване през 2017 г., фирмата се наложи като еталон за прозрачно и бързо финансиране. Липсата на скрити условия и излишна бюрокрация превърнаха Credirect в лесно разпознаваема от хората марка. Също така, това допринесе и за изключително бързото позициониране на бранда в сектора и от началото на 2018 г. кредитната компания спечели доверието на потребителите и удвои клиентската си база.

CreDirect дава възможност на всеки един бъдещ клиент внимателно да обмисли своите нужди и да прецени кои са най-подходящите за него кредитни продукти. Предлагането на най-добрите съвременни решения за бързо финансиране, улеснената процедура и минималният брой документи за кандидатстване са само една малка част от благоприятните условия, намерили място в онлайн системата на кредитната компания.

Фирмата стартира дейността си със създаването на собствена и иновативна CRM платформа, която стои в основата за бързо и коректно обслужване в реално време. Осигуряването на индивидуален подход и решения, съобразени със специфичните нужди на всеки клиент са част от целите, които преследва младият и позитивен екип на CreDirect.

Всички услуги на CreDirect са съобразени изцяло със специалните потребностите на всеки един клиент. Стремежът на новата проспериращата компания е да представи най-оптималните финансови решения за справяне с непредвидени и нежелани финансови кризи.

Част от кредитните продукти на CreDirect са "Кредит до заплата до 500 лева" и "Потребителски кредит до 1500 лева". Тези бързи заеми са предпочитани от хора, които отдават голямо значение на "малките неща" в живота като това да прекарват повече време със семейството, посещавайки различни красиви дестинации, да изненадват приятелите си, да отделят повече време за хобитата и за самите себе си.

Доверявайки се на тези продукти, потребителите във всеки един момент могат да получат "бързи пари" и да избегнат временните финансови затруднения. С помощта на изцяло онлайн базираните услуги на Credirect, клиентите получават бързо разглеждане на заявлението за кредит и минимални изисквания за одобрението му. По този начин, в много кратки срокове, всеки получил бърз заем от Credirect може да покрие възникналите неочаквани разходи и да реализира желаната онлайн покупка. За още по-голямо улеснение на всички стари и нови клиенти, компанията извършва превод на одобрената сума директно по банкова сметка на заявителя или предоставя възможност за теглене от всяка каса на Изи Пей в страната.

Финансовите продукти на CreDirect "Кредит до заплата" и "Потребителски кредит" целят преди всичко да покрият липсата от необходими доходи, възникнали поради забавяне на трудово възнаграждение или непредвидени месечни разходи. "Кредит до заплата" е с по-ниска максимална стойност и по-кратък период за погасяване. За разлика от него "Потребителският кредит" се характеризира с по-големи суми и може да бъде разсрочен по-дълго във времето.

Финансовите помощи на CreDirect "Кредит до заплата" и "Потребителски кредит" целят преди всичко да покрият липсата от необходими доходи, възникнали поради забавяне на трудово възнаграждение или непредвидени месечни разходи. "Кредит до заплата" е с по-ниска максимална стойност и по-кратък период за погасяване. За разлика от него "Потребителският кредит" се характеризира с по-големи суми и може да бъде разсрочен по-дълго във времето.

Описаните финансови продукти "Кредит до заплата" и "Потребителски кредит" се възприемат положително от клиенти, които ценят разумното пазаруване и обръщат внимание на качеството.

Бъдещата мисия на новосъздадената кредитна компания CreDirect е да интегрира най-достъпния и лесен начин за кандидатстване и получаване на бърз кредит. При всяка предоставена услуга да печели лоялността на клиентите си като получава тяхната положителна обратна връзка и да стане техният най-сигурен партньор в бързите кредити.