Коментари - Шефът на Бундесбанк: Потребителите в еврозоната ще спечелят от цифровото евро | Бизнес.dir.bg

Коментари - Шефът на Бундесбанк: Потребителите в еврозоната ще спечелят от цифровото евро | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжи и измами!!!

Излизане на България от ЕС е решението.

швабата се чуди как да ви загроби - далече от ЕС

Не, не и пак не на цифровото евро! Път към лишаване от основни свободи, това са електронните пари, за секунда могат да те отрежат от парите ти, които са на "сигурно" в елетронния ти портфейл. И после и хляб не можеш да си купиш, докато не се изясни причината за "бана". Може да е грешка, ама може да е и държавен терор към личности, които не играят по свирката на властимащите. Кешът е свобода, от която не бива да се лишаваме доброволно. Може да е удобно да се разплащаш електронно, но удобството би ни струвало и малкото свобода която иамме, това е истината, колкото и да ни обясняват със захаросани приказки други неща...

Верваме ви ..айде да си заврете цифровото евро в цифровите за.ници..или ние да ви помогнем

Такъв ще ви го нацепят с това цифрово евро, че очите ви ще изскочат като фаровете на ония стари руски самосвали... Чуйте какво каза Кристин Лагард пред мнимия Зеленски в интервю на някакъв комик. Пълен контрол, от който няма скриване, пари със срок на годност и предназначени само за определени неща. При това ще ви пропагандират как това е правилното нещо.

Цифровото евро както всяко дигитално разплащателно средство поставя своя собственик в поза партер понеже в момента в който спре да слушка, банката, ЦРУ, МВР, ДАНС, някой хакер или друга репресивна машина може спокойно да занули сметката му и тогава ще ми яде хея. Сега говорят тия глупости, след време като го въведат ще измислят някой друг предтекст да може да се използва само за определени неща и в определени райони и те така - хоп тотален контрол. Не можеш да заредиш колата ако си еди къде си, не можеш да си купиш храна, не можеш да правиш нищо. Така ставаш един хамстер в клетка и от някой някъде там ще зависи колко голяма да е клетката и колко да тичаш на колелото.

И тези които ги бесят получават безплатна вратовръзка.

Сънародници, спокойно! Ние няма да приемем хартиеното евро, камо ли електронното такова!

точно затова НЕ трябва да влизаме в еврозоната - защото скоро ще се превърне в дигитален концлагер

ЕС започва да прилича на Китай - тотален контрол...

Цифровото евро е още един начин потребителя да бъде контролиран, манипулиран и ограничаван. Спомнете си протестиращите работници в Канада, на които бяха блокирани банковите сметки, след което протестът беше прекъснат.