Коментари - Бюджетната комисия прие на първо четене забраната за реклама на хазарт | Бизнес.dir.bg
назад

Бюджетната комисия прие на първо четене забраната за реклама на хазарт

Йордан Цонев от ДПС, които заедно с ГЕРБ са вносители, се ангажира и в следващото НС да поддържат политика да се регулира и ограничи максимално тази дейност

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Бюджетната комисия прие на първо четене забраната за реклама на хазарт | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такааа, кой играе на казино масово - братята роми и помаци. Сегааааа, кой се грижи за електората си - ДПС.

Точно това си мислех , Данчо Ментата , бившо крупие и доносник от ДС се взема насериозно …

Един любопитен факт: такъв текст имаше вече в Закона за хазарта (ако не вярвате, проверете в специализирани правни сайтове като ЛЕКС). И знаете ли кой го отмени? Същите тези, които сега искат да го върнат - ГЕРБ! Тогава се разритаха с Божков, промениха закона, за да му вземат хазартния бизнес и този текст тихомълком отпадна! И тогава се отвори кутията на Пандора - Ицо, Рачков, Галена, Брегович и кой ли не се изреди да рекламира де що има хазартна компания на тая планета на тоя клет народ с ЕДИНСТВЕНАТА цел - да му прибере парите! ЕФБЕТси купиха футболното ни първенство (това компания за залози да ти е спонсор на първенството е като да направиш вълка овчар и да се надяваш да не пипа стадото). Знам, че има такава практика и на Запад от нас, но това с нищо не я прави по-почтена! И сега същите "цветя" герберски тръгнали да забраняват рекламата на хазарт, след като я разрешиха! За много българи вероятно вече е много късно! Хазартът е зависимост като дрогата(официално призната между другото) и който се е "разболял" от нея, връщане няма! Така че, не, уважаеми "цветя"! Не сме забравили какво направихте и сега няма да ви ръкопляскаме!

Нали това беше една от причините да вземем бизнеса на Божков.Не че го защитавам но след него рекламите на хазарт имам чувство че се увеличиха.

Чувството ти е абсолютно вярно. Докато ГЕРБ не решиха да ритат Божков рекламата на хазарт беше забранена в Закона за хазарта. След това точно ГЕРБ я разрешиха! Не защитавам Божков изобщо. Мисля, че на всички такива мястото им е в затвора. Просто припомням фактите от недалечното минало, че да знаят онези, които мислят да викат "браво" на ГЕРБ-ерите, кой отвори кутията на Пандора!

Шилo

Хахаха, ДПС (Менатата - крупие от Бургас) и гербавите измамници щели да забраняват рекламата на хазарта, ама друг път - в следващото НС. Мога да се обзаложа, че в следващото НС изобщо няма да си спомнят какво са говорили днес и ще се извъртят на 180°!