Благодарение на професионалния подход и изгодните си бързи кредити, компанията се доказа като най-бързо развиващата се в бранша. За нея териториалният обхват и персоналното отношение при предоставянето на услугите са от голямо значение. Неслучайно в края на 2017 година, фирмата основава представителства в над 75 градове на територията на цяла България. Като продължение на това CityCash непрекъснато утвърждава позициите си във всички големи областни градове в страната.

Това, което отличава CityCash от останалите финансови институции, е факта, че наред с услуги насочени към индивидуални клиенти, предлага и такива, които са подходящи за представителите на малкия и среден бизнес.

Разнообразното портфолио от продукти - CityCash Week, CityCash 2 -Week; CityCash Month, CityCash кредит за пенсионери, CityCash VIP и CityCash BigFin, допринася за превръщането на марката в най-добрата алтернатива за бързи кредити.

Компанията работи при прозрачни условия и се стреми да осигурява запълването на празнотите в бюджета на своите клиенти. Гъвкавото обслужване, липсата на скрити условия и индивидуалния подход към потребителите очертават визията на фирмата и определят мисията й в бъдеще.

Само срещу представяне на валидна лична карта и чрез опростени административни процедури, клиентите намират най-удобното и лесно решение за превъзмогване на финансовите затруднения. Сумите, които могат да бъдат заявени започват от минимум 200 лева и стигат до максимум 9000 лева. С помощта на кредитните ни консултанти, всеки клиент може предварително да обмисли своите нужди и да избере най-подходящия за него продукт за бързо финансиране.

Най-предпочитаният сред клиентите на компанията е бързият кредит - CityCash Week. С този седмичен продукт може да кандидатстваш за заем, които варира от 200 лева до 3000 лева. Сходен с този продукт е бързият заем CityCash 2 Week. Специфичен при него е срока за погасяване. Той се погасява с двуседмични вноски и е търсен от клиенти, които получават редовно аванс и заплата на фиксирани дати в рамките на месеца. За да осигури пари във всеки случай и по всяко време, CityCash наред със седмичните бързи кредити създава и продукта CityCash Month. Този бърз заем е предназначен за кандидати, които получават редовен доход веднъж в месеца.

Специалните изисквания на част от клиентите обуславят създаването на финансовите продукти "Кредит за пенсионери" и "BigFin". Чрез тях компанията се стреми да докаже своята готовност да предложи различни форми за допълнително финансиране и по този начин да осигури спокойните и щастливи моменти на своите клиенти.

За лоялни потребители, CityCash предлага изключителни преференциални условия. Като доказателството за това е факта, че финансовата компания създаде продукта CityCash VIP, което я отличи от останалите фирми, предлагащи бързи кредити.

Процедурата по заявяване на избрания бърз заем отнема само няколко минути и е сведена до следните стъпки:

Попълваш формата за кандидатстване;

Избираш желаната сума, която може да започне от 200 лева и да стигне до 3000 лева;

Определяш периода на погасяване на заявения бърз кредит;

Посочваш начина, който ще е най-удобен за теб да получиш парите си - директно от касите на Easy Pay или за още по-голямо улеснение чрез превод по посочена банкова сметка;

Радваш се на спокойствие след полученото одобрениe от кредитните консултанти на CityCash;

CityCash е решение за справяне с нежеланите финансови проблеми и е сигурно и бързо начало за едно желано бъдеще, в което думата "безпаричие" е напълно непозната.