Един от световните лидери в разработката на iGaming софтуер - Delasport - премести софийския си офис този месец, преминавайки към значително по-голямо пространство заради ускорения си глобален растеж.

Новата локация е в подножието на Витоша - на самия бул. "Черни връх". Delasport заема цял етаж от модерната сграда Office X, където комфортно да се помещава нарастващият брой професионалисти, присъединяващи се към компанията.

Преместването е логична стъпка за международната компания заради годишния й ръст от 120%, в следствие на който в нея вече работят стотици експерти в областта на iGaming по целия свят, повечето - базирани в София.

снимка: Delasport

Високотехнологичното креативно пространство е специално избрано заради размера си и многото удобства. То се намира и в непосредствена близост до най-големия мол в България - Парадайз център, което осигурява редица допълнителни удобства.

Работа в екип

От тази седмица екипите на Delasport в София могат да се отдадат на колаборация в 6-те конферентни зали и 3-те зони за съвместна работа или да провеждат индивидуални срещи в обособените и уединени пространства, подобни на телефонни кабинки.

снимка: Delasport

Две просторни кухни и кът за кафе са разположени в новия офис, което предоставя много възможности за продуктивна дискусия по време на обяд или кафе пауза.

Както може да се очаква, модерният офис е оборудван със зона за PlayStation, маса за билярд, две зашеметяващи тераси и няколко места за разпускане. "Вярваме, че един от най-добрите начини за насърчаване на креативност и екипна работа е чрез игра, така че това е един от централните елементи в новия дом на компанията ни", казва главният изпълнителен директор на Delasport Oren Cohen Shwartz.

снимка: Delasport

Произведение на изкуството

Със своите 7 високотехнологични асансьора, свръхбърза интернет връзка, климатична система от последно поколение с 3D сензори, контролиращи въздушния поток, и вентилация, осигуряваща свеж въздух от 12 000 м³/ч за всеки етаж, Office X се счита за една от най-модерните сгради в България.

снимка: Delasport

"Щастливи сме, че намерихме място, което е в състояние да поеме бързия ни растеж и разполага с всички удобства, от които можем да се нуждаем като световен лидер в разработването на софтуер за iGaming", добавя главният изпълнителен директор на Delasport. "Това, което ни предстои, са още страхотни и иновативни продукти, които ще бъдат пуснати от това невероятно място, и нямаме търпение да споделим повече резултати."

Съдържание на: Delasport