Коментари - ЕК: Всяка година в ЕС идват 1,5 млн. трудови мигранти, но не стигат | Бизнес.dir.bg
назад

ЕК: Всяка година в ЕС идват 1,5 млн. трудови мигранти, но не стигат

Европейците са готови да посрещнат онези, които имат нужда от международна закрила и които могат да се включат в пазара на труда, смята еврокомисарят по вътрешните работи Илва Йохансон

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - ЕК: Всяка година в ЕС идват 1,5 млн. трудови мигранти, но не стигат | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Планирано е на 27 Май да се направи Световен,медицински преврат и Световната здравна организация да завладее Света,като изземе всички пълномощия на правителствата... Трябва да се забрани това !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Населението на Европа е било 500млн преди 100г (началото на миналия век преди ПСВ). Сега е над 700млн, с немислима преди 100г автоматизация. Сегашната индустрия е бледа сянка на онази от преди 100г (сега цяла Европа не може да направи милион снаряда за войната), при наличие на всякакви обработващи центрове и машини дето почти всичко сами правят. КАК е възможно да не стигат хора? КАК преди 100г са стигали, а сега не стигат? --------- Може би е правилно да се каже че има много паразити и малко желаещи да работят?

Самото заглавие на статията е манипулативно: Арабите и африканците НЕ СА трудови мигранти !!! Всички ЗНАЯТ,че са изпратени,за да завладеят,претопят и ислямизират Европа...

Да, не стигат, щото не работят а само смучат обезщетения. Явно системата за интеграция на мигрантите не е ефективна на ЕС

Че като не им стигат да вземат нашите. Защо ни ги изпращат, ние нямаме нужда от тях.

Около 30 % от населението 18-65 в ЕС НЕ работи и не е на трудовия пазар! Младежката безработица в много държави в ЕС е над 25 %. Изводите ги оставям на вас.

Нека да идват, но да подписват декларация, че приемат и ще спазват европейските норми и правила! Религията остава на заден план.... При нарушаване на тази декларация, моментална депортация без право на влизане в Европа. Тук не може да си живеят като в техните страни, които до голяма степен са в разруха и войни, точно заради начин им на живот.

Населението на ЕС под 19 години е около 20%, населението над 65 години е 21%, демек един процент трябват отнякъде, което за около 450 милиона са си 4.5 милиона. Шибайте повече, бе !

Вместо да си решат демографията, те вкарват на континента камилари, с надеждата, че ще почна да работят като инженери и доктори, а те даже нямат средно образование и документ за самоличност. Турците уж отидоха да постраоят малко, но после останаха и сега са близо 10 процента от населението.

За миенето на кенефи да ти искаха диплома и образование ?

е за цял живот. 1.5 млн идват, 1.5 млн са на помощи и безплатно отглеждане (по 4 заради семействата им), но 1.5 липсват на пазара на труда. :) кой не скача е червен, после що такива не ходят в Китай, Русия и прочие

Къде са бодрата смяна европейци, които да заместят старците и стават ли за чеп за зеле?!

Със своята полова идентичност - труден за решаване въпрос !