Уникална възможност предлагат организаторите на тазгодишното издание на най-мащабната високотехнологична конференция в Югоизточна Европа - InnoWave Summit 2018, която ще се проведе на 19 и 20 окjомври във Варна. Най-добрите стартъпи, работещи в сферата на блокчейн технологиите, ще имат шанса да спечелят награден фонд на стойност 210 000 евро -най-голямата сума, давана някога в България на събитие от подобен мащаб.

В състезанието "Pitch Your Blockchain Startup" отборите-участници ще разполагат с пет минути на сцената, за да представят своя блокчейн базиран стартъп. След което, те ще трябва да отговарят на въпроси и да чуят препоръките на журито от водещи световни брандове. Всички отбори ще се състезават за награден фонд от 210 000 евро - 10 000 под формата на парична награда и 200 000 евро под формата на инвестиции.

Конкурсът ще даде възможност на участниците да чуят от създателите на блокчейн технологиите за най-големите новости и всичко предстоящо в тази сфера.

"Фокусирахме се върху блокчейн технологиите в този конкурс, тъй като те не са просто технологията, която стои зад набралите популярност напоследък криптовалути като биткойна, но е отворена платформа, която дава възможност да се промяни из основи бъдещето на много сфери като финансовата система, киберсигурността, мрежовите технологии и "интернет на нещата", образованието и мн. др. Блокчейн технологиите все още не са достатъчно развити, но стават все по-привлекателни заради възможността за тотална проследяемост на направените танзакции и невъзможността за манипулирането им. Към това се добавя и обменът на всякакви активи за минути, вместо за повече време, което ускорява самият бизнес процес", споделя Димитър Василев от Български бизнес форуми, организатор на Innowave Summit 2018

Innowave Summit 2018 ще представи освен нововъведенията в сферата на блокчейн технологиите, още и последните тенденции в областта на изкуствения интелект, нано технологиите, виртуалната реалност, финансовите технологии, дигиталното здравеопазване, стартъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия и пр.

Повече от 60 топ-лектори от световни брандове, над 80 световни изложители и близо 2000 участници - собственици и мениджъри от Балканите, Европа, Америка и Азия ви очакват на InnoWave Summit 2018.

Станете част от най-мащабната технологична конференция в Югоизточна Европа! Бъдете там, където ще са всички ваши партньори, клиенти, конкуренти и вдъхновители!

Билети за Innowave Summit 2018 - ТУК

Повече за Innowave Summit 2018 - ТУК

ВИДЕО - ТУК