В петък - 10 декември, започват коледните промоции във веригата за бяла, черна, офис и IT техника – Технополис.
Акцент на коледното намаление в Технополис ще бъде 3D техниката, която привлича най-голям интерес сред любителите на високите технологии.
Супер хитови предложения на Технополис за Коледа са комплекти PlayStation 3D с 40 и 46-инчови 3D LED телевизори на Sony, вече с 5 години гаранция.
Ако изберете 50-инчовият телевизор Panasonic, с EISA награда за 3D плазмен телевизор на годината, на цена от 3999лв., ще получите подарък 3D Blu-ray плеър и оригинален 3D Blu-ray диск на култовия филм "Аватар".
На промоционални цени са и 3D LED телевизора и домашно кино на Samsung с европейска награда за най-добра 3D комбинация.
Наред със станалите вече на достъпни цени 3D телевизори, в Технополис на специални цени се предлагат 3D фотоапарат на FUJI, 3D лаптоп на Acer и 3D видеокамера на Panasonic.
Европейският LCD телевизор на годината LG за Коледа е на цена от 1699 лв. и в комплект с Blu-ray плеър, а студо- и водоустойчивият фотоапарат на Olympus се предлага за 399 лв. с подарък бинокъл.
Сред топ офертите в Mtel – магазините на Технополис са лаптопи DELL, Toshiba и Sony Vaio, плюс Data пакети. На уникални коледни цени са и модерните персонални таблети iPad 64 GB 3G, DELL Streak Mini 5 и Samsung Galaxy Tab. Само за 299 лв. можете да си изберете за Коледа в Технополис и електронна книга с марката Prestigio.
За дома Технополис предлага още изгодни оферти - пералня Candy с подарък ютия Philips за 539 лв., пералня AEG в комплект с тостер Electrolux, а фурните за вграждане са с подарък тиган.
Към много от промоционалните продукти ще получите и Технополис карта за подарък. Когато нямате ясна идея какво да изберете за вашите близки, това е идеалния подарък за всеки празник. Технополис карта за подарък може да бъде закупена от всички хипермаркети на веригата на цена, равна на номинала на картата. В зависимост от размера на подаръка, който искате да направите, можете да избирате между карти с различни номинали – 20, 50, 100 и 200 лева. Картите се намират на касите на хипермаркетите и се активират в магазина в момента на покупката.
Специално за коледните празници Технополис предлага на своите клиенти безлихвен кредит на около 30 артикула от различните продуктови категории – телевизори, фотоапарати, видеокамери, IT (Ай Ти) и едра бяла техника. Клиентът заплаща стойността на стоката на 6 равни вноски, без оскъпяване, без такси и с 0% ГПР (Ге Пе Ре).