Надвисва призракът на мултиплициращ се глад, предупреди ООН

Събрани са много пари почти милиард долара, но трябват много повече, заяви Световната организация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само на мен ли ми прилича снимката на статията на изстискан к*р с презеврватив?

рекламират ББЦта нещо :))))

Единственото спасение за тези хора е всяко родено дете да се превърне в човек. След като не могат да го направят, да не раждат по десет деца.

Настоящите дарения само поощряват мързела и увеличават глада.

Кастрация след първото дете и няма да има вече глад.

Единствената помощ е образование и труд. Храната и дрехите само поддържат глада вечен.

За да се спре този ад, трябва да се ограничи раждаемостта на онези, които не могат да гледат децата си. С тяхното безразсъдно поведение унищожават собствените си рожби. Раждат едно дете се стремят да го образоват и да го възпитат в трудови навици. Така гладът ще изчезне в рамките на 10 години.

спрете да ги дундуркате! Като им пращате храна там не им помагате. Само унищожавате местните фермери и следващата година ще има пак глад и пак ще трябва да им пращате храни, а те само ще се размножават! Не виждате ли че това е порочен кръг?

Кога ще ви закрият Вас е най-големият въпрос? Кога ще ви обесят е правилният. Вашата грижа за света ще му бъде краят.

Егати рекета ако не дадете пари ще има война и масова миграция че ООН даде ли някой милиард на българия да спре глада на бедните -НЕ но първи ще иде при африканците после като станат мигранти ще натиска държавите да ги правят кметове и шефове на фирми както вече стана в западна европа. После отиваш на работа и дискриминация нямаш1 бял колега и се опитват да те изгонят щото имат много гладни братовчеди и искат за техните братя. Разказ на свиден ит първо лице а не измислица та да си знаете за джанго пропагандата.

Да съберем пари за развиващи се страни като Венецуела или Русия е добра идея. Там ги чака голям глад и мизерия, както е ставало винаги след управлението на поредния им диктатор.

Засега виждаме само призрака на неистов глад за грабеж на пари при банките и политиците, още не е стигнало нищо до гладните, дори и фурмите не разбрахме къде отидоха....

Ами вместо да им раздавате храни и пари, раздайте им презервативи.

Егати снимката, честно!...:-D:-D:-D

Споко, идва разпад на цялата досегашна система и край на шибаняците!

при положение, че 30% от храната официано се изхвъпряше до момента. всичко е изкустевно, за да бъдат силово избити "излишните". ТОТАЛНО ЛУДИ "УПРАВЛЯВАТ" СВЕТА!

Не са луди, а малоумни, защото вече капитала избира политиците, народа само се будалка, че избира.

Не са малоумни, след като за няколко месеца успяха да вкарат целия свят в друга реалност!