Лоша изненада за гейминг бизнеса: Кутиите с придобивки във видеоигрите могат да се окажат хазарт

Британската Камара на лордовете е включила популярната гейм механика в свой доклад за хазарта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кви лордове само дърри педераси без работа. Аз игеая от сума ти години до сега съм си взимал единствено Battlepass ограл съм какаво ли не. Въпроса е, че или донораш или трябва да имаш skills. Давам елементарен пример Вкарай 5000лв за итеми в огри като dota, fortune etc... и какво? Кое по точно е хазарт Ограя и l2 акп искаш нещо фармиш ако не взомаш валута на сървъра и го купуваш.

Ще цъкаме извън УК, тогава. А тези вътре с прокси.

Дано. Колкото повече държави го осъзнаят, толкова по-добре. Вече не остана игра без казино симулатор в нея...

Дано да се окажат хазарт. Тази индустрия, мобилните игри, е подигравка с истинската гейм индустрия. Идиоти цъкат на телефона. Някои хора дори нямат истински компютър.

Глупако, 1) това ще важи за всичко платформи. 2) играй на баба си на пишещата машина, за да си истински геймър.

Кухолейков, като искат да продават нещо, да си му сложат цена и да го продават. Не да ми продават "шанс да получиш..." Това си е хазард както и да го погледнеш. Белгия отдавна ги забрани. Трябва и всички останали.

Да, хазарт е!

В Белгия това още миналата година го решиха, че е хазарт.

Тези Игри се намират в Гугъл Плей Магазин - няма как да ги спрат - Да се опълчиш на Гугъл трябва да имаш Ресурс като Русия или Китай .

Дай повече инфо. Русия какво? - филтрира гуглето ли?

След като в Гугъл мапс в Русия Крим излиза като руска територия, значи руснаците имат ресурса да се налагат на Гугъл за важни за тях неща. Предстои да видим дали е така и в случая на Великобритания.

Нима достолепните лордове от Камарата играят компютърни игри?