17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Всъщност годишно страната ни внася около половин милиард евро, а получава почти 2,5 милиарда евро обратно, което е пет пъти повече", посочи Новаков Да де, ама не е баш така, щото 80-90% от тия 2.5 млрд евро се връщат обратно в ЕС, най-вече в Германия, Франци и Италия, под формата на плащания за доставено оборудване. Та за БГ остовот едни 0,25-0,5 млрд евро, които пък и Еврокомисията не плаща редовно, демек, "ще има да вземате едни пари, ама кога ще ги вземете, не знаем..." И оправданията са от сорта "ото не сме си приели бюджета", "щото сте крадливи" и т.н.

Няма как да свърши нещо, което не е стигало по предназначение за и нуждите на обикновения гражданин !!!

ура,ще има гарантирани парични потоци,за нашите обръчи от фирми,ра

ура,ще има гарантирани парични потоци,за нашите обръчи от фирми,ра

Този направо съсипа позитанските тролове.. не че те не са си съсипани по рождение от природата, де..

Жалко , че няма да свършат. ОПГ ГЕРБ с Боко Тиквата и местните им лизачи вложиха парите в разрушаването на градската среда и безсмислена подмяна на настилките с по лоши и некачествени. Парите от фондовете не се ползват в интерес на гражданите, а се ограбват за укрепване на мутромилиционерската диктатура.

Нова магистрала не е за граждани, а за укрепване на митромилиционерската диктатура..?! Щях да ви посъветвам да се лекувате, но се безпокоя, че за състоянието ви няма лечение..