Кампанията на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш” 2011 г. набра 8 100 лв. в подкрепа на проекта на Фондация П.У.Л.С., гр. Перник за оказване на помощ на жени и деца, преживели насилие.
Средствата бяха събрани от лични дарения на 60 служителите на Групата Райфайзен, от дарения, постъпили директно по сметките на организацията, от дарителски SMS-и, както и от банката, която за всяко направено дарение от свой служител добавяше по още 100 лв.
Със средствата от кампанията се финансира дейността на Фондацията по осигуряването на защитено пространство за жени и деца, които са преживели насилие.
Според данните на Фондация П.У.Л.С., от началото на дейността й през 1999 г., до края на 2011 г. над 5000 души са потърсили помощ от експертите и психотерапевтите й, като всяка година техният брой се увеличава. П.У.Л.С. предлага настаняване в кризисен център и рехабилитационна програма, включваща индивидуално психологическо консултиране и лечение на травми, групи за взаимопомощ, обучение в специфични умения, трудотерапия.