В отговор на все по-засиления интерес от клиенти във връзка с очакваното повишение на лихвите от ЕЦБ, УниКредит Булбанк разработи специална оферта за ипотечен кредит с фиксиран лихвен процент за първите 5 г. Предложението е изключително атрактивно - фиксиран лихвен процент 2.99% за първите пет години и 2.59% плаващ лихвен процент за останалия период на кредита, с възможност за финансиране до 35 години и максимален размер до 95% от пазарната цена на имота.

"Създадохме това уникално по своите параметри предложение за финансиране на покупката на жилище, съобразно пазарната ситуация и потребностите на клиентите. Възползвайки се от тази възможност, клиентите разполагат със сигурността, че вноската по кредита им няма да се промени през първите пет години дори при очакваното повишаване на пазарните лихвени проценти. Същевременно желаещите да кандидатстват за ипотечен кредит в УниКредит Булбанк могат да го направят по изключително улеснен процес, в който всичките стъпки от консултация до подписването на договор за кредит, могат да бъдат извършени без да е необходимо клиентът да посещава банков клон със съдействието на нашите дистанционни ипотечни консултанти", коментира Юлиан Влахов, Директор Управление Продукти и услуги, "Банкиране на дребно" в УниКредит Булбанк.

Ипотечният кредит с фиксиран лихвен процент на УниКредит Булбанк се радва на засилен интерес, като в момента всеки 10-и клиент с финансиране на покупката на имот избира именно тази опиця. Промоционалната оферта на банката е валидна само до 15 август 2022.


Материалът е предоставен от УниКредит Булбанк