17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мили,където и да пипнеш кражби и беззаконие за тия паразити герб.Колко ли затвори трябва да се построят за да ги набутат всички крадци на топло?

Аааа, недей така! Завиждаш, защото при ББ имаше пари за всичко и се строеше поголовно. Е, верно че беше само за близки фирми и за сметка на народ и европрограми, ама се строеше!

Служебниците ще ги призная че чегъртат, ако разрушат всичко построено по магистрала Хемус!

Не го разбирам това - ще рушат време построени съоръжения. Значи на половината цигани могат да се узаконят къщите, ама държавата не може да узакони язовири. И още нещо интересно - това с документите е ясно че не е ОК. Ама не разбирам как това, че някой вместо да ремонтира е изградил нещо от нулата го прави крадец ?

Защото вместо да стане за няколно стотици хиляди, става за няколко милиона, а печалбата в джобчето на някой близък до ГЕРБ, а ново строителство не е било нужно. С тези пари обаче можеше да се ремонтират още няколко язовира. Парите в бюджета не са безкрайни, за да дадеш някъде, трябва да вземеш от другаде

Там е заровено кучето че го краде някой от герб. Зега ще го развали някои от БСп и готово :) за същите кинти и ще го построи следващия подред но винаги някой син или внук на ЦК, ДС или АБПФК

Щом ямболлии ви траят, разрушавайте им язовирите! Да се наводняват, там са с чугунени глави!

И защото утре или някой ден 'ремонтирания' без проект и строително разрешение изпускател на язовира или стена може да поддаде при някой обилен валеж и ей така, меду другото да залее някое село.https://profile.dir.bg/login?redirect_url=https://business.dir.bg/comments/proverka-ustanovi-nezakonni-remonti-za-3-5-mln-lv-na-dva-yazovira-v-yambolsko

Ако искаш да ти ремонтират покрива на къщата, а те ти я съборят и изградят наново без да си го искал и ти вместо 10 бонки трябва да им платиш 100, строителя какъв е?!

Аре претенции! Гергов на Слънчев Ден построи нов хотел след като уби няколко работника на хотела, дето разруши, вместо да обнови

И държавата като Гергов-незаконно. Браво,бе!

Тия събрат а предишните стояха. Не трябва да се води незаконен язовир. Всички язовири да са на държавата и една фирма да прави строеж-ремонт. Утре ако има наводнение кой ще спира водата. От къде вода за напояване.

Чукча не читател, чукча- писател. Не язовирът е незаконен, а строеното- пътища, преливници, шлюзове и др, подобни. За всеки един такъв компонент трябва да има план и строително разрешение.