Кубинци летят в чужбина да пазаруват

Търсят дрехи, електрически крушки, парфюми и други стоки, които са дефицитни в родината им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лесно да си Комунист и да караш Народа си да чака Светлото Бъдеще......Трудно и непосилно.....Не им е лесно....разбирам ги...

Какви ли доходи трябва да имат кубинците щом си позволяват да летят със самолет до друга държава само за да си купят електрически крушки?! То бива пропаганда ама ако може авторът и да не ни мисли за дебили които реагират първосигнално при споменаването на Куба;)

В Куба е супер, ретро, все едно са останали в 1950. Плажовете им са супер, полуголи кубинки се кълчотят на всеки ъгъл. Липсата на стоки и порутените сгради са част от кубинскта култура.

Ами остани в Куба за 400$ год.заплата! Там е раят на света,нали! Където е стъпил руски ботуш,няма прогрес,само мизерия! Не ми казвайте, че там хората живеят добре ! Ако е така няма да ходят да пазаруват на други места и то стоки от първа необходимост!

Какво е това съкращение д.? Ако е долар има международно приети символи и абревиатури за американски долар - $, USD.

Във Венецуела 3-тата най-богата на петрол в света, няма дамски превръзки и тампони по магазините, въобще няма нищо. Да ви имам комунизма и созиализма!

Върнал си се от конгрес на БКП на Бузлуджа.

Сериозно? Върнах се преди няколко месеца от Куба. За разлика от процъфтяваща Америка, улиците и не са пълни с просяци и наркомани, които се търкалят в собствените си лайна и урина. Аре намалете малко дебилната пропаганда, че задминахте дори златните години на комунизма.

Защо не остана като е такъв рай?