17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BRCK

Ето ви малко Факти: 1. Лукойл не е 'руски'. Публична компания е. Познайте кой има най-много акции? Американеца Ротшилд! 2. Дизелът в БГ е най-скъпия в ЕС - преди данъци! 3. Потребите могат сами да свалят цената или да фалират дадена компания - достатъчно е всички да спрат да зареждат на една от веригите. Но тука има оФФце , а не потребители.

Явно протестиращите биват заблудени да протестират срещу горивата, които са най-евтини в Европа. А защо никой не протестира срещу винетките? Защо умишлено се крие информацията, че никъде в Европа не се таксуват обикновените (немагистрални) пътища. Навсякъде в Европа, дали с винетки или с тол такси, се таксуват само магистрали. При това държавата е задължена да осигури алтернативни безплатни пътища, по които да се придвиждат тези които не бързат или нямат пари. Целта на властите е да се обложат всички, и тогава като няма какво да спестят хората да ползват магистралите, които иначе не биха ползвали, и щеше да се разбере тяхната безмисленост. Явно протестите са нагласени щом никой не се сеща, че с тези винетки за всички пътища хората са ощетени. Особено бедните, които си плащат колкото и богатите. Но явно в България всички са богати.

BRCK

Не са най евтините!!! Дизела ни е най-скъп в ЕС - преди данъците!!! Как така? Ами крадът ни жестоко. За качеството също има какво да се каже!!!

Излиза,че КЗК не върши работата си ? Какво чакаме тогава? Веднага се ликвидират тези търтеи и се прави нова структура! Изчакват се 10 дни и ако и те не могат да работят,се закриват всякакви комисии и се пристъпва към ръководене на сектора!!! Така се управлява държава!

кво понижение вярвате ли ги тея глупости точно след месец и 5те стотинки дето извоювахте едва пак са нагоре , за други работи протестирайте това за бензина е малоумно

аз немоа да разбера що за човек е масовият българин , години наред под носът му на високо ниво въртят измами и далавери правителства едно след друго - банки се потопяват ей така и никой не търси сметка заводи се разпродават тецове вецове европроекти щуротии и масовият българин тръгнал да риве за бензина който е на цена каквато е в цяла европа и едва ли има начин как да се свали чувствително за повече от месец време бас държа че след месец пак ще се качи цената на бензина на фона на всиките бзобразия що точно за бензина протестираме не ми е ясно и то баси протеста с коли назад напред по пътищата и надути клаксони еми значи има бензин в колите не е проблем да се разхождаме ае малоумна работа и хората не осъзнават в каква смешна роля са и до нищо няма да доведе тоз протест

И какъв е изводът? Някой има интерес точно сега да има протести..кой ли?

тиквоча. да подаде оставка и да направи предсрочни избори, да напечата бюлетини и пак да управлява...

Преди 3 години, когато управляваше Орешарски цената н а бензина и дизела беше почти 2.60, но тогава никой не ревеше, че му е висока. А МРЗ беше 300 лв (сега е 510), мин. пенсия - 150 (сега е 200). Айде тоя "експерт" да си завре анализа там, дето не го огрява слънцето, защото едва ли има и 5 държави в ЕС, където горивата да са по-евтини от тук. Петрола е борсова стока, няма как да му влияе правителството. Още по-малко на руския петрол.

Преди 3 години цената петрола беше над 120 $/барел. И хората разбираха защо цената на бензина и дизела гонеше 2,60 лв/л. Сега, когато, цената на петрола е под 78 $/барел, няма логично обяснение за цена на бензина и дизела от порядъка на 2,40 лв/л. Освен умишлената липса на конкуренция на пазара, в полза на "ЛукОЙЛ Нефтохим Бургас". Която диктува цените на пазара какти ѝ хрумне. Да вярно, "едва ли има и 5 държави в ЕС, където горивата да са по-евтини от тук", но със сигурност няма и ЕДНА държава в ЕС, където заплатите да не са поне ДВА ПЪТИ по-високи от нашите.

Не са високи цените на горивата а доходите са ни ниски. Разликата между най- високата Швеция и най ниската Малта е 40 цента. В България цените са били винаги едни от най-ниските. Едно е в Германия да пълниш догоре за 1/20 от запатата си друго при нас за 1/6

дъжд качулка. Причините за понижение на цените на горивата са протестите,а другото е ясно.

инж. Христо Казанджиев от Българския енергиен и минен форум. Този форум на Орлов мост ли се помещава. Да каже откъде има информацията за цените на горивата в чужбина, щото в интернет вече всичко може да се провери и да лъсне.....

Аз на портфейла ли си да вярвам или на този Христо? Като ходи в Гърция зарежда на Кулата и кара толкова, че да се върне с това гориво обратно.

КАрал ли си с австрийска или немска нафта, за да видиш колко по-икономична става колата ( камиона)... ? Аз съм карал и резултата е потресаващ ! 1200 км бях изминал и не ми беше светнала лампата за резерва на Шкода Октавия 2 - резервоар - 55 литра. На връщане от Германия заредих в Австрия на СВ. Валентин ( има хотел и 2 бензиностанции на 500 метра от магистралата) и си дойдох до София.

За качеството се жалвай на Лукойл, не на Боко.

Руската фирма лукоил си прави каквото си иска, а русофилските копелдаци у нас се правят че за това е виновно правителството. Да здраствует болгаро-руская дружба, при която ние сме винаги от е......та страна.

като правителството и Лукойл са първи дружки аз ли да съм виновен;)

А знаеш ли мъжът на Корнела, къде работи, какво работи и за какво отговаря в работата си.....?

уточнявайте. Руската фирма с български мениджмънт. Като го виждам "моят" мениджър, как все гледа да се изтъкне пред английските си господари, защо и мениджърът на лукойл, да не го прави! Може пък да го изпратят някъде в чужбина за меринджей!