Боинг е крил важни документи за сертификацията на МАКС 737

Моделът има забрана за летене след две авиокатастрофи в рамките на няколко месеца

Обратно в новината

Коментари - Боинг е крил важни документи за сертификацията на МАКС 737 | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боинг заслужават да бъдат наказани така, както беше наказан VW! Сега е ред на ЕС да санкционира.

Американското авиостроене в пълния му блясък. Представям си конкурентите им от Локхийд-Мартин пък какво укриват, щом като разработваният от тях от 35 години насам "супер" самолет на цена от 1.5 трилиона долара продължава да пада като тия Боинги.

"Всичко е само пари" Хората са без значение - маловажни и замени! Спрямо интересите на Корпорациите. И по-специално - печалбата на "инвеститорите"!

И сега да не би да им криве калпака някой на Боинг? Ако никой не иска да им купува самолетите ще ги купим ние - всякакъв боклук кууваме, стига да струва милиарди на гърба на народа - значи е голяма изгода.

Не учете американците как се правят самолети !

Нека правят самолети, а не торби с лъжи

Питам един познат пилот: - А бе, вие в авиацията, зареждате ли от новия "Авио дизел"? - Не. Още не са ни докарали дизелови самолети.

Убийци!

та се питаме, дали евреите не запалиха всички войни в полза на печалбите, с които управляват света в полза на сатаната??? гугъл капча, като изкуствен интелект може ли да ни отговори?

Не питай гугъла... То е 100% истина. Стефан мой приятел пилот лети години наред с такъв самолет и е 100% сигурен че е невъзможно да се ударят двете кули на WTC.. Като добавим факта че в същият ден наи големият враг на арабите - евреите са имали празник и не са били там Така че не питай гугъла :)

Вие двамата имате нужда от антипсихотични медикаменти. Освен ако не сте си така по рождение - извинявам се в такъв случай, простотията не се лекува!

Може и да не са толкова луди. Едва ли е както го описват, но много от фактите покрай падането на кулите смърдят и то отдалеч...

където мине ботуша на цензурата на "толерантните" цигани- евреи - трева не никне! аденауер на цсу е същински сергей от ссср...

Такива статии са прекрасен мегдан за антиамериканска пропаганда и изява на русофилченца.

Тъпанар...

за кой протокол, а цигане? за този на съдиите на бхк???

Тази система я има и в Airbus, ама там си работи читаво защото тялото на самолета не е безкрайно дълго, двигателите не са изнесени напред, не са сплескани отдолу и самото боди на самолета е доста високо от земята защото има дълги колесници. Системата е най малкия проблем цялата концепция е сбъркана на този самолет

цензурата на сорос изясни всички проблеми с помощта на турското гугъл капча!

В този самолет просто няма концепция. Взеха готов и здрав, добре изчислен самолет,, "надуха" му търбуха да има повече полезен обем за пътници и това и му сложиха "модернизирани" двигатели от друг също достатъчно добър самолет. Получи се един франкенщайн, който се опитваше да се бори с физичните закони, които американците незнайно защо си мислеха, че не важат за тях. Смятаха, че всичко може да се компенсира със софтуер. Да, ама не! Този самолет в този си вид няма бъдеще. Трябва сериозна промяна в конструкцията му.

не е забравила да си сложи и плюсче, в полза на сороското скодоумие на еврейската цензура по медиите!!!

абе, не е ли време "боинг" да продава билетите си с изгорели парцалчета от жертви, возили се на боинг! ето на това му се вика "стратегическа треактория"! а тинк танка на евреите? аз бих си купил парцалче от гъза на випа на кардашиян, например... цру ще ме профилира ли, като фетишист? или съм обикновен снайперист на гей-прайда на рубин...

боинг повтаря дизел скандала с фолксваген... ей, да не видят нещо едни от други. ама нали, бог високо, цар - далеко, а феса на интереса трябва да се клати с помощта на бога на юдеите - парите... 30 сребърника!!! и сте поканен да си носите кръста на съвременната империя на злото.

Да крайно време е един от заводите на Boeing да се премести в Турция.

На тоя самолет не му ли бяха сложили софтуер от готварска печка?

HCL е индийската компания, която е била аутсорсната да пише софтуера на Боинг. HCL имат офис и в БГ вече. Всичко е аутсорсинг при братята от Северна А-ме-р-ик=а. Щом става дума за пари, капиталистите не ги гони

Не си наясно какво говориш. какво значи да напишеш софтруер ? В случая има две разлини дейности. Първо : да се напишат сътответните АЛГОРИТМИ и след това да се да се програмират на подходящ език ! Първото би трябвало да се направи от БОИНГ !

За един пробит долар изтрепаха сума ти народ...

Боинг е крил важни документи - това честния частник никога не би го направил, особена ако е американец !!!

Нее. Държавата никога не би скрила информация. Чернобил е конспирация, целяща да злепостави добрата държава!

Закривай тая кочина.

Папагалите-журналисти, системата се казва Емкас, а не Ем Си Ей Ес. Така както NATO не е Ен Ей Ти Оу...

нато просто е ОТАН. Сиреч - Оу-Ти-Ей-Ен.

NАТО, НАТО или също North Athlantic Terroristic Organisation

А вие защо субсидирате Еърбъс? Санкции за вас...

Не ме интересува дали е субсидиран или не. Самолетите му не падат толкова много.