Те предлагат голям брой предимства, лесни са за инсталиране и не изискват много поддръжка, а има възможност да си ги наемете и да спестите средства от поддръжката им.

Чрез закупуването на подложки за входни подове, всяка компания може драстично да подобри имиджа си и начина, по който се възприема от клиентите. Не на последно място са безопасността, хигиената и цялостното преживяване на посетителите във вашите обекти.
Има много опции за дизайнерски и декоративни входни изтривалки, които могат да добавят професионализъм и комфорт към всеки етаж или лоби.

Изтривалките също могат да бъдат напълно персонализирани, за да отговарят на всякакви бизнес нужди. Съществуват многобройни различни материали, включително текстилни влакна, винил, каучук и други дълготрайни материали, също избор от различни размери, които се побират във всяко кътче от сградата.

Изтривалките за търговски обекти могат да бъдат поръчани с персонализирани съобщения или лога. По този начин може да рекламират бизнеса и същевременно да приветстват клиентите. Професионално изработените постелки с лого може да помогне за популяризирането на марката и да я задържи в съзнанието на клиентите.

Подложките за входни подове могат също така да защитят бизнеса и клиентите му. Стратегически поставени, изтривалките за търговски площи могат да помогнат за защитата на високите зони на движение в сградата.

Трайните материали, използвани за повечето рогозки, предпазват пода от трафик. Изтривалките също са лесен начин за поддържане на чисти подове чрез намаляване на количеството мръсотия, вода и кал, донесени от посетители, които влизат в сградата. Това е чудесен начин за защита на клиентите, като намаляват риска от произшествия и опасности.

Те помагат да се намали вероятността от подхлъзвания, което очевидно предотвратява възможни злополуки на посетителите.

Докато времето е непредвидимо обстоятелство, локвичките във фоайето или на стълбите, могат да бъдат малко по-тревожни. С изтривалките имате възможност да намалите стреса като цяло и да минимизирате потенциалните наранявания на наемателите в бизнес сградата, служителите или посетителите ви.

Входните рогозки не само предпазват вътрешността на вашите помещения от мръсотия и вода, както и предпазват хората от падане, но могат да бъдат и част от маркетингови стратегии или с чисто информативна цел, показвайки посоката към зоната с промоции или пък за повече комфорт на клиентите в пробните помещения. Можете дори да поставите лого или различни изображения.

След като вече закупите или наемете подложки за обекта ви, със сигурност бихте искали те да изглеждат добре поддържани и нови. За щастие това не е трудно, особено, ако решите да използвате услуга с изтривалки под наем, при която отпада грижата ви за прането и регулярната им подмяна.

Ако подложката е много замърсена или набита с множество дребни частици мръсотия, то тя трябва да се отстрани преди да се изпере в машината.
Ако изтривалката е с текстилни влакна, положението допълнително би се влошило при миене с пароструйка, защото мръсотията се набива още по-дълбоко, а това уврежда трайно самата изтривалка, като ще имате повече разходи за подмяната и с нова такава.

Както споменахме в по-ранна статия, статистическите данни за фишове и падания са зашеметяващи. Използвайте подходящи входни подложки, за да защитите бизнеса си от тези видове неизбежни инциденти. Каквото и да изберете, чистите входни изтривалки са голям плюс.

Дали ще изберете да закупите изтривалки или да си наемете е изцяло ваш избор, но със сигурност е необходимост, която дава допълнителен комфорт, предпазва вас, служителите и посетителите ви.