Летният сезон е тук, а с него се увеличава желанието ти за приключения, повече свежо настроение и много пътешествия. Представяш си уикендът да започне със спонтанни решения и да завърши на екзотична дестинация, с морски бриз и коктейл в ръка. Да станеш свидетел на изумителни залези, да дегустираш местна кухня, да разглеждаш приказни малки градчета с уникална по рода си архитектура, да практикуваш любим воден спорт, да се насладиш на неописуемо красиви коралови рифове, златни пясъчни ивици или просто да се отдадеш на мечтаната почивка. Санторини, Таормина или Малта са само част от асоциациите, които възникват в ума ти на момента, а сега имаш свободата да избираш къде и как, защото Пощенска банка ти дава шанс да участваш в томбола с наистина големи награди.

Карти с много възможности

Ролята на дебитните и кредитните карти в динамичното ти ежедневие е незаменима. С едно движение спестяваш време и усилия, а повечето търговци предлагат опцията за плащане с карта, което често се оказва и важна предпоставка в избора ти на място за пазаруване. В периода от 1-ви юни до 31-ви август 2022 г. направи поне 10 плащания с твоята карта Visa от Пощенска банка, издадена преди старта на кампанията, за покупка на стоки или услуги в търговски обекти или онлайн магазини или за плащане на битови сметки, местни данъци и такси чрез дигиталните канали на Пощенска банка - интернет банкиране (e-Postbank), мобилно банкиране (m-Postbank) или универсален платец (u-Postbank) и можеш да станеш един от спечелилите някоя от страхотните ни награди. Колкото повече плащания направиш в периода на провеждане, толкова по-голям ще е шансът ти да спечелиш, защото участваш в томболата толкова пъти, колкото си изпълнил условията за участие в кампанията. Можеш да плащаш както с физическата си пластика, така и с мобилния портфейл ONE wallet by Postbank или Apple Pay, където си дигитализирал своята карта. В кампанията участват картодържатели на дебитни и кредитни карти Visa от Пощенска банка за физически лица, както и дебитните карти Visa Business, издадени от "Юробанк България" АД преди 01.06.2022 г.

Страхотни награди за ценители на емоции

Навярно и ти имаш поне една мечта, свързана с посещението на определена дестинация, която би донесла нова доза вдъхновение и би променила мирогледа ти. А в живота трябва да преобладават хубавите моменти, преживените истории и споделените емоции. Затова колкото по-активен участник си в кампанията на Пощенска банка, толкова повече нараства шансът ти да спечелиш един от 10-те ваучера за пътуване до екзотична дестинация по твой избор, на стойност 8 000 лв. всеки. Ваучерът може да се използва в срок до една година, считано от предоставянето, а конкретната дестинация ще уточниш с туристическата агенция, издател, съгласно правилата на кампанията.

Абсолютен комфорт по всяко време

Уикендът не винаги може да бъде планиран до най-малките детайли. Понякога се оказва, че най-неочакваните предложения носят най-запомнящите се емоции. А още по-хубаво е и когато разполагаш със свободата да избираш на момента. Голямата награда в кампанията на Пощенска банка дава възможност да определяш собствените си граници и да надминаваш своите очаквания. Защото с чисто новия хибриден премиум автомобил Lexus UX 250h Hybrid EXECUTIVE Plus можеш да пътуваш наблизо и надалеч спрямо настроението, компанията и нагласата си. Удоволствието от преживяването е още по-приятно, в съчетание с абсолютния комфорт, който твоето ново превозно средство ще ти предостави. Използвай активно своята карта Visa от Пощенска банка в периода на кампанията и увеличи шансовете си да станеш новия му притежател, за да се насладиш максимално на живота.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип в рамките на едно теглене, 10 работни дни след края на кампанията, в присъствието на нотариус. Наградите подлежат на данъчно облагане по ЗДДФЛ, данъкът за автомобила е за сметка на спечелилия участник. Пълна информация за условията за участие в кампанията, както и за получаването и ползването на наградите, се съдържа в Официалните правила на промоционалната кампания, налични на сайта на банката www.postbank.bg.


Материалът е предоставен от Пощенска банка.