С малки стъпки се завръщаме към обичайния си ритъм на живот или това, което е модерно да наричаме "новото нормално". През последните няколко месеца имахме възможност да погледнем по друг начин на живота си, да пренаредим нуждите си и да пренапишем списъка с желанията си. Да, вече всички сме наясно с философската концепция за новото начало, но е време да говорим за промяната с конкретни действия и решения. Както обикновено подреждането на пъзела започва от плановете, които ще направим за своето бъдеще, а те се нуждаят от подкрепа и още по-точно казано - от финансова свобода.

Малките, големите, неотложните или внезапните - всички наши нужди могат да се поберат в потребителски кредит с овърдрафт без лихва за първата година от Пощенска банка, защото той е създаден точно за това - да гарантира свободата, която ни позволява да продължим напред.

Вече можем да си позволим всичко от дългия ни списък, отлаган във времето, но и да получим повече.

Една заплата повече

Сега към всеки потребителски кредит до 70 000 лв. с максимален срок за изплащане до 10 години получаваме и бонус овърдрафт при превод на работна заплата в Пощенска банка. Овърдрафтът е в размер на една наша месечна заплата или до 3 000 лв., при това без лихва за 12 месеца. По този начин можем да покрием всички наши разходи и да ги възстановим с постъплението на следващата ни заплата по сметката. Това на практика означава, че имаме още една заплата на разположение, от която можем да се възползваме по всяко време, да теглим пари в брой или да заплащаме стоки и услуги на POS терминал

Но какво е овърдрафт?

Идеята на този финансов продукт е да ни подпомогне при посрещането на непланирани разходи - по-високи сметки за комунални услуги, пътувания, покупки и заплащане на годишни данъци. След одобрение от Пощенска банка, сумата в размер до една наша работна заплата ще бъде отпусната директно по разплащателната ни сметка и ще можем да я използваме както еднократно, така и на части, в зависимост от нашето желание и нужда. Изтеглената и ползвана сума от размера на овърдрафта може да бъде възстановена от нас по сметка и използвана отново, изцяло или многократно, в рамките на една година. Така ние използваме оборотни средства в размер на една работна заплата, за да посрещнем ежедневните си нужди.

Разполагаме с допълнителни средства по всяко време

Ако трябва да го обобщим с няколко думи - потребителският кредит финансира нашите големи планове, а овърдрафтът ни осигурява онези допълнителни средства, от които винаги имаме нужда в ежедневието си. Тази нова възможност спестява постоянното ни притеснение, че всеки нов разход ще обърне бюджета ни, защото се е наложило да ремонтираме колата, да подменим гардероба на детето или просто да платим непредвидена сметка. Освен това овърдрафтът ни позволява да планираме и своите малки и големи бягства от рутината - защо да не си позволим почивка за дълъг уикенд или повече? С потребителски кредит в комбинация с овърдрафт без лихва ще сме подготвени и ще разполагаме с допълнителни средства по всяко време, които да използваме при нужда. Защото винаги е добре да имаш резервен план и свободни финанси във всеки един момент. Освен това потребителския кредит може да се ползва не само за текущи нужди, но и за обединение на задълженията, което ще позволи да увеличим разполагаемия си доход с до 50%. Сега можем да се възползваме и от промоционални условия, да го заявим изцяло онлайн, дори да кандидатстваме за експресно разглеждане с улеснена процедура за усвояване.

Защо е добра комбинацията потребителски кредит и овърдрафт?

Когато вземем потребителски кредит от Пощенска банка, можем да го използваме за погасяване на вече планирани задължения и разходи към момента на неговото заявяване. Но винаги е добра идея да имаме още малко допълнителни средства за бъдещи непредвидени разходи, възползвайки се от специалното предложение за овърдрафт без лихва за една година. По този начин сме по-защитени и спестяваме повече средства от семейния си бюджет.

Как да кандидатстваме?

Можем да заявим своя потребителски кредит с овърдрафт без лихва за една година в клон на Пощенска банка, по телефона или да попълним молба за кандидатстване изцяло онлайн - бързо, лесно и само в няколко стъпки. Допълнителна сигурност ни дава и програмата "Защита на плащанията", която осигурява покритие на задълженията по кредита или овърдрафта при непредвидени житейски ситуации, като продължителен болничен или нежелана безработица, както и нашата Супер Сметк@, която ни се отплаща всеки месец. Супер Сметка е необикновена разплащателна сметка, по която получаваме заплатата си и можем да използваме за всички ежедневни електронни трансакции: да теглим пари в брой от банкомат с дебитна карта, да плащаме БЕЗ ТАКСА в търговски обекти, да пазаруваме удобно онлайн с дебитна карта, да правим парични преводи и плащаме битовите си сметки през нашето интернет банкиране e-Postbank или мобилното банкиране m-Postbank на Пощенска банка.


 

Материалът е предоставен от Пощенска банка.