17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бахти долните лъжци! ало, търгашите, петрола беше 60 доларес, ние продавахте на 2-3, сега е 23 доралес вие продавате на 2-08. ЗЛАТНА МИНА ТИ КАЗВАМ. И ГОВОРИТЕ ЗА ЗАТВАРЯНЕ? КОГО ШЕ ЛРЪЖЕШ ТИ БЕ? АЙДЕ ШЪТ ДАУН НА ЦЕНИТЕ! Абе, денеби спада в потреблението да е , щото прдавате на петорни цени?

Петрола скоро ще стане без пари, цените не мърдат. Преди вируса преди празници вдигаха горивата заради повишеното търсене, сега ще ги вдигнат заради намаленото търсене. Картела е всеобхватен, но държавата не е чувала за него...

" Аз не си спомням бензиностанциите да са поемали ангажиментите, да са сключили договор с обществото да изпълняват функциите на обществени тоалетни, но го правим." - ела и ще ти покажа ангажиментите ти. Срещу заплащане, естествено, тъй както аз ви плащам.

Браншът си има план за печалби. Така че заради намалялото потребление очаквам дори повишаване на цените.

май ще почне взривяване на бензиностанции

Тоя е явно големо теле, комай говедо ! Ако имаше малко от малко познания от норматвни уредби щеше да знае, че по няколко наредби тоалетната към бенциностанциите е задължителна ! То все едно в заведението да ти кажат - тоалетната е отсреща в градинката. Е от такива простаци сме на това дередже.

Това ли е следващата стъпка ?

Schilo

Е, докато едни тъпчеха тоалетна хартия в колички, други си заредихме автомобилите. И поддържаме пълни резервоари.

Можело значи и това е цена със всичките раздути данъци.Представете си каква печалба и какво дране е било.

И с какво тогава ще зареждат тировете, които снабдяват хранителните магазини ?

да наемат разни мигранти да им работят, пълно е с тях, па и коронавирус не ги лови. Нали шефовете ги канеха като натискаха чрез тайните клубове, в които членуват на политическо ниво...

колко километра ще минеш с тези 50 литра резервоар??

За какво са ми бензиностанции, като не мога да изляза от общината, в която живея? А тя дори не е областен град, защо е под карантина, нямам идея! Идеята беше големите областни градове да имат КПП-та, а не на границите между областите и на входа и изхода на общините! Нямам никакво желание да влизам в София, но имам желание да отида на село, например, да се разходя до близката до селото ми планина, където не само, че няма да видя човек, но и Корона вирус не е стигнал, ама на...всички второкласни пътища около мен са затворени! А съм си платил винетката! Ако знаех, че ще съм затворен в малкия ни град до столицата 2-3 месеца, просто нямаше да плащам винетка в началото на февруари! Така че...и с бензиностанции и без тях, ми е все тая, гориво не ми е нужно, резервоара е до горе, но не мога да го изразходвам!

Къде ще минеш повече?

За вътре в областните градове, разбирам, трябва гориво или ако работиш и имаш право да влизаш и излизаш, но ако си извън тях и си блокиран в града си, за какво ти е гориво?! Плюс това до дни ще затворят тотално градовете, даже и предприятията ще спрат работа, така че...!

Нали сме пазарна икономика?! Като няма търсене намаляйте цената, докато търсенето се повиши! Ама понеже сте алчни и цените ви почти не мърдат! Ей ненапечелили се бре!

Като няма търсене, намалят предлагането за да остане цената същата. Като закрият половината бензиностанции и обикаляш 50 км за да намериш отворена, ще платиш каквото ти кажат или ще останеш на пътя.

Принципно сте прав/а, но в момента търсенето е малко, не защото цената е непосилна за клиентите, а защото клиентите нямат зор да потребяват. Т.е. ако монополистите от БАПГК (ако не бъркам името им) искат да ме привлекат да си купя от продуктите им, единственият начин да ме заинтересуват е като свалят цената. Ако затворят обекти - пак те ще загубят. Кой ще тръгне да им обикаля по 50 км., за да им плати горива на безбожни цени. Погледнете движението в София! Вечер, 1800 -1900 часа. От разклона за аерогарата до Орлов мост трафикът е невиждано слаб, а на светофара на Орлов мост съм 3-та или четвърта кола. Само две седмици преди това същото трасе се минаваше за 30-40 минути. Да не мислите, че хората са обеднели за две седмици? Просто огромна част от хората нямат необходимост да карат коли и затова пътищата са празни. Така че, драги ми монополисти.......Сваляйте цените или ще се чудите къде да си дявате скъпите горива! Алчността не е добродетел!

Може би единствения бранш, който с удоволствие бих наблюдавал как се гърчи !!!

Що да няма търсене? Онзи ден на една бензиностанция с 41 колонки всичките бяха заети. Познайте къде, ама дизела 1,65!!!

И той отдавна спря да проверява за монопола и за взимане на лиценза. Така милиардерите от бранша ся разиграват коня и се таковат с народа необезпокоявано.

А банката ще му намали ли вноската? Заплатите на хората в бензиностанция та да ги намалява ли? Голямата част от бензиностанциите се държат от малки фирми с договор да ползват бранша на голямата верига. Плащат и на веригата такси. Предвид че петрола падна, могат и трябва да свалят цената, ама само с цената на петрола което май е около 1/5 от цената на горивата. Демек и наполовина да падне петрола то бензина ще падне в 10%

Как се досетиха за поредния номер! Понеже цената на петрола падна драстично, що да не посплашат народеца, че бедняците да изпохарчат и последните си стотинки за гориво... Така и повече кредити ше се отпуснат, банковото дело ще се въздигне! А след това и държавната мафия ще им даде по някой и друг милион да възстановят „ бизнеса”...

Марешки бачка на пълни обороти

По малко стари браки по чист въздух, по малко убийства по пътища и тротоари на пдшеходци. 100лева да е бензина!

Замря търговията и пускат фитили да плашат хората и да се презареждат.

Не се правете на тарикати, при 25 долара за барел, цената трябва да е около лев и половина.

Петролът падна, но и еврото пада спрямо неправославния вражески нам краварски долар!

поредният скапаняк!