В Ню Йорк Борисов поиска газ от Египет

Премиерът декларира подкрепата на България за членството на Грузия в ЕС и НАТО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путлерастите газ пикаят. Тръбите от русия вече ще могат да си ги заврът където слънце не изгрява. Ще имаме голям избор от къде да си внесем газ при това на многократно по ниска цена. А и ще можем да си развием нашите находища а не както до сега да ни забраняват ватненците.

Браво ! Предлагам да предложим на ватненците доставка на газ от нашите находища !

И защо точно на тях? Не ти ли стига че ни ограбват вече над 70 години. Може спокойно да продаваме на цял свят през новоизградените газови връзки. Аман от тесногледи комуняги.

1955г - събрание.Един зрител пита друг-в деловия президиум виждам- партийния секретар, проф председателя и една старица, - коя е тази?Другият пояснява - тя се е ръкувала с Ленин. 2055г - събрание на ГЕРБ.Единзрител пита друг - в деловия президиум виждам партийния секретар, проф.председателя и един белобрад старец - кой е тоя?Другият отговаря - Бойко Борисов - той се е ръкувал с Тръмп.

Газ от Египет !? Бочко, споразумението между Кипър и Египет за изграждането на подводен газопровод е за износ на газ от кипърското газово находище Афродита към Египет, а не в обратната посока ! Хващай първия самолет и се прибирай, че ставаме за резил !

БЛАГОДАРИМЕ ВИ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР ОБИЧАМЕ ВИ И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС!!! НАЧЕЛО С ВАС НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ПОЕ ПО НОВ ПЪТ НА РАЗВИТИЕ ОТ ГРОЗНА РАЗРУХА ДО ВИСОКИ И ГОЛЯМИ ПОСТИЖЕНИЯ В ВСИЧКИ ОБЛАСТИ КОЕТО НАВСЯКЪДЕ ПОЛУЧАВА ПРИЗНАНИЕ САМО НЕ И ОТ КОМУНЯЦИТЕ НО ТЕ СА ПО ПРИРОДА ТАКИВА МЪРЗЕЛИВИ КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ ОФЧАРЧЕТА!!!

беше Румбата, да направи едно коремно в Оон-то да се види кой е най-добрият физкултурник.

Според мен горкия Винету , вече се чуди каква простотия да сътвори , а той е голям специалист по газовете , мисля че по скоро от Марс ще докара , отколкото от Египет или където и да било .

Като просяци - Грузия, Египет - отвсякъде другаде, но не и от Русия, а после ходим да се извиняваме.

Грузия, която на граница с Русия и тя да е в НАТО? При това тя има нерешени териториални проблеми. При това,че тя се намира в друг регион далече от БГ и тази ситуация не засяга БГ нито пряко нито косвено, но при това, че този въпросът е болезнен за Русия. Защо той нагнетява напрежението на равно място? Кой дърпал ББ за език за още една плюнка към Русия освен това, че БГ официално вече обявила Русия за враждебна на БГ и тя добавя допълнителен негатив в отношенията (впрочем, исторически многократно потвърдено). Ако започнеш за търсиш някаква сбалансированост, умереност и държавническа мисъл в перипетии на мозъчната дейност на ББ няма намериш там нещо друго освен конюнктурен позив и стремеж към политическото оцеляване.

Gezungen

Да отговоря на въпроса: Защото е дупедавец. И явно му плащат достатъчно добре, за да го прави. Забележка: Научете по-добре Българския език и по-специално употребата на глагола "съм" - това е слабост на почти всички рускоезични, които пишат на Български.

Какво ще правим с толкова много ГАЗ?Хъбове от всякъде прокара този ,прогони 2млн. и продължава да гони народа си .Не се пребирай,ако имаш поне малко мозък вземи се гръмни вече.

Още малко, съвсем малко! И борисов ще поиска газ от Gallery 2664, намираща се на 63 светлинни години. За борисов разстоянията са без значение, стига да има подкрепата на ЕК и да има подходящия енергиен министър до себе си.

Изключително смел и прозорлив ход,който поставя в шах онези,които се надпреварват да ни доставят газ!!!

Получаваш ли някой лев или просто си толкова ограничен/а? Надявам се да си първото,защото ако на това му викаш прозорлив ход, жална ни майка с такива сънародници.....

Според мен е сърказъм

Боци, Египет не е към Солун, а малко по-надолу, 6 часа със самолет. Боце, Земята е кръгла и е покрита основно с вода. И така, Боценце, как ще дойде газ от Египет? Или това пак ще бъде диверсифициран руски газ?

Гениално! Защо да купваме директно от Русия като може да купуваме от Африка, Турция и други цивилизовани територии ;)

ЩО ТЪЙ БЕ НАЛИ СИ НАПРАВИХТЕ РАЗХОДКА ДО КАТАР СЕГА ЩЕ ИСКАМЕ ОТ ЕГИПЕТ.

Бочко се развихря! Щеше да прави хъб, да добива газ от Черно море, да внася от Азърбайджан, Иран, Турция, Егейско море, ФАЩ, сега от Египет, може и към Сатурн да се обърне. За такива нашият народ е казал: Върти се като муха без глава. Абе, когато човек си загуби акъла, направо му порастват криле. И Фръква.

С него и ще стигнем проспиритета на Луната! И пак да гласувате за него ....................

ЩО НЕ БЕШЕ НАПЪТ ДА АСФАЛТИНА ЛУННАТА ПЪТЕКА.БЕЗ МАГИСТРАЛА НЯМА РАЗВИТИЕ.

"На будалата всичко му е лесно!"-една от крилатите мисли на Илия Бешков, която с пълна сила важи за нашичкия еднокнижен тиквоний! Ми да беше поискал газ от Австралия бе, пипонь! На тоя няма ли кой да му покаже на една географска карта къде се намира държавицата ни и какви са основните комуникационни коридори в тая част на света!

Нали Той си каза , че бягал от училище да събира помия за прасетата. Със сигурност е пропуснал много часове по география.

То като изтървеш питомното ходи гони Михаля в Египет.

Що не поискаш от бай Доналт едно корабче да ти прати за сезона.

Само от Мозамбик не е поискал газ бай ви Бойко.

Как върви рублата тия дни?