Тръмп: Икономиката ни е силна, въпреки разрушителните действия на Фед

Това е поредната атака на президента срещу независимата централна банка на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рано или късно дългът на САЩ, ще ги потопи като "Титаник"!Не може вечно да се живее на аванта!

"Независимимата централна банка"?!? ахахахах, това е вицът на годината. ахахахах!! Независима от кого бе другари болшевики? От кого е независима? :-)

Един от най- големите проблеми на САЩ е огромния годишен военен бюджет, който за следващата година се очертава да е $750млрд!

Освен, ако не се износи печатницата. Доларът е като перпетуум мобиле. Заявяваш с една хартийка задлъжнялост и частната печатница печати, но не на загуба, защото и дори Русия плаща за харийките като изгодна инвестиция гарантирана от USA.

Както и в България е независима от държавата. Това е ЧАСТНА ФИРМА на лихварите.

за 2 години дългът се увеличи с още 2 трилиона, бюджетнвият дефицит с 1 тлрн. а така бленувата външна търговия удари търговски дефицит 1,5 трлн. Производствените компании от чужбина така и не се зевърнаха в САЩ , освен ивеститорите в дериватни балони които помпат въдуха.

Явно лъжата и крайният популизъм е световна болест. Щраус със завряна глава в пясъка. По интересен начин всичко се изроди до франкенщаизъм. И всички които създават съвсем умишлено това абсурдно състояние, накрая ще са пак на страни от последсвията. На времето поне на такива като тоя са им режели главите на ешафода, дето си мислят, че живеят на друга планета.

ФЕД се опитва да спасява неспасяемото, на пожар. Базелската банкова група планира изцяло минаване към златния стандарт. Настават страшни дни за САЩ с долара им и всичките им васали, които не вземат мерки да се откъснат от орбитата му. Златото повече не е борсова стока. И никой няма да може да го купува от едно време нататък.