Смениха дизайна на най-скъпата банкнота в света

Сега купюрата от 1000 швейцарски франка няма да носи портрети на велики хора, а мотиви, свързани с комуникациите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и на старите дизайнът не беше лош, ама бързо свършват

У швайцерско се усетиха! Долара си отива и требе нещо солидно и сигурно да има! Швейцарски пари в швейцарска банка или кеш убива всекакъв американски или ББ /бандитско български/ начин на ограбване! Да ни е честито!

Не се уливай с бозата, след Венеция Син едри онази се премества в Швейцария. Затова от 500 г Швейцария е Швейцария. Нито Суворов, нито Хитлер, нито Сталин са по смели да я окупипат. Досега никой не е прецакал евреите с пари.

Значи е време някой да ги прецака! И ще го направи!

Като взема пенсията ще си купя от тези банкноти.

А тази банкнота къде се нарежда във вашата класация ? $10000 - десет хиляди щатски долара.

няма такава или все още живееш в 1945та?

Цитат: "The United States no longer issues bills in larger denominations, such as $500, $1,000, $5,000, and $10,000 bills. However, they are still legal tender and may still be in circulation. "

няма какво да ми превеждаш. преведи си го сам ама цялото. не само това изречение. недей да четеш на половина. а като се ДЕНОМИНИРА нещо цената му става в зависимост от нивото на деноминация... всъщност познаваш ли тази дума или си бил малко дете 1997ма?

"Особено силен е интересът към банкнотата в кантона Тичино, където преобладаващото население е италианско." Преобладаващото население в Тичино е швейцарско, но говорещо италиански.... "Редакторът" на Дир-а очевидно не прави разлика между език и националност.

Пишете си колкото да не заспите........ За 10 000 брунейски долара не сте ли чували???? Сингапурските 10 000 долара също още се срещат.....

Най-скъпата,а не най-едрата!

Точно - 10 000 при курс около 1,40 за долар е повече от 1000 при курс 1 към 1.

не сме чували. ти чувал ли си?

може ли да се смени дизайна на руските банкноти. Смятам да слагам нови тапети, та ми омръзна старият им дизайн.

Най-евтино ще ти е да налепиш от нашите, с Георги Димитров. Да те гледа от стената какво говедо си станал след "демократичните промени".

Пешко.. скъпо ми е за едно евро мога да взема 2 димитровки, или 80 рубли... нали разбираш, че трябва да съм гъзар като тебе да облепвам с димитровки.

Кеш, я)...швейцарец на банка не вярва !