Смениха дизайна на най-скъпата банкнота в света

Сега купюрата от 1000 швейцарски франка няма да носи портрети на велики хора, а мотиви, свързани с комуникациите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кеш, я)...швейцарец на банка не вярва !

може ли да се смени дизайна на руските банкноти. Смятам да слагам нови тапети, та ми омръзна старият им дизайн.

Пишете си колкото да не заспите........ За 10 000 брунейски долара не сте ли чували???? Сингапурските 10 000 долара също още се срещат.....

Най-скъпата,а не най-едрата!

Точно - 10 000 при курс около 1,40 за долар е повече от 1000 при курс 1 към 1.

Най-евтино ще ти е да налепиш от нашите, с Георги Димитров. Да те гледа от стената какво говедо си станал след "демократичните промени".

"Особено силен е интересът към банкнотата в кантона Тичино, където преобладаващото население е италианско." Преобладаващото население в Тичино е швейцарско, но говорещо италиански.... "Редакторът" на Дир-а очевидно не прави разлика между език и националност.

А тази банкнота къде се нарежда във вашата класация ? $10000 - десет хиляди щатски долара.

няма такава или все още живееш в 1945та?

Пешко.. скъпо ми е за едно евро мога да взема 2 димитровки, или 80 рубли... нали разбираш, че трябва да съм гъзар като тебе да облепвам с димитровки.

не сме чували. ти чувал ли си?

Цитат: "The United States no longer issues bills in larger denominations, such as $500, $1,000, $5,000, and $10,000 bills. However, they are still legal tender and may still be in circulation. "

Като взема пенсията ще си купя от тези банкноти.

У швайцерско се усетиха! Долара си отива и требе нещо солидно и сигурно да има! Швейцарски пари в швейцарска банка или кеш убива всекакъв американски или ББ /бандитско български/ начин на ограбване! Да ни е честито!

няма какво да ми превеждаш. преведи си го сам ама цялото. не само това изречение. недей да четеш на половина. а като се ДЕНОМИНИРА нещо цената му става в зависимост от нивото на деноминация... всъщност познаваш ли тази дума или си бил малко дете 1997ма?

Не се уливай с бозата, след Венеция Син едри онази се премества в Швейцария. Затова от 500 г Швейцария е Швейцария. Нито Суворов, нито Хитлер, нито Сталин са по смели да я окупипат. Досега никой не е прецакал евреите с пари.

то и на старите дизайнът не беше лош, ама бързо свършват

Значи е време някой да ги прецака! И ще го направи!