Проекти в Държавен фонд "Земеделие" са били забавяни с 20-30 месеца

За телефонни измами и злоупотреба с името на фонд „Земеделие“, съобщи новият шеф на разплащателната агенция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оронват се пише с у

Браво, браво! Хубаво ли ви беше? А дано ви мине!

Там е пълно с турчуля и прогнило от корупция.

Предната новина Рашков имаше доказателства (без да ги представи) Сега имат достовертни източници (отново без да се представят) Но да се лае открито е позволено.

Хайде, хайде сложихте сега Боряна Алексова та ще цъфне! Най-корумпирания боклук на БСП! Все боклуци, няма такава корупция в никоя държава!

Поредните пердизборни лъжи на мунчовците...

Не си ли корумпе и не плащаш ли на ДПС пари няма.Това го знае всеки,но понеже тези на власт са в схемата и се почва:Ниене сме били на власт,другите са приели закона, а ако влезе в съда се плаща на прокурори и експерти да няма годно доказателства. Тези от ЕС също са в схемата, и при тях влизат пари по овшорни сметки.Мафия,корипция и малодушие-това е БГ.

ти какво очакваш да ти кажат имената ли, имената са при гешефтурата, ама оттам не мърдат. или искате да знаете кои са, че да отидете да ги изнудвате да не свидетелстват ли. има над половин милиард лева задържани , сигурно и това е от "достоверен източник"

Успех на г-н Михайлов!

Смазочното масло на корупцията " Октопод"е

Където и да пипнеш все корупция и кражби. Затова ли беше този неистов напън да не се стига до служебен кабинет? Половината да е вярно значи нацията е проядена от корупция и само крумови закони биха озаптили електората да се възпроизвежда във властта.

Оронвала си царевицата на село. А думата, която те затруднява, е "уронвам".

Трол смотан , аз знам със 100 % сигурност за случай,при който петцифрена сума замина за фонда и далия парите си получи субсидията...Таксата там е 10 % .

Тя, тази статия, си е отправена към слабоумни гласоподаватели, та всичко е наред.

Споко, повечето тъпизми не са вярни. Колкото беше вярна Костинброската "афера" на онзи парццал, толкова е вярно и това.

А доказателства има ли, или пак само празни приказаки два дни преди изборите?! Не очаквам отгговор, знам го...

защо не пишеш на метерният си език?

Е па тя самата министър на земеделието на Тиквата си призна и да не се шуми, че да не чуят от ЕС, ти доказателства искаш....

Айде стига ла, имената като са при гешефтурата и като знаят че никога няма да излязат на бял свят - ми да ги изкарат собственоръчно бе - пред българския народ. Или ние сме кучета и нямаме право да знаем СТРОГО СЕКРЕТНИ информации?!?

Понеже боклуците от дир трият коментарите против герберопитеците, пак ще го напиша: Самата убийца на прасета си каза, че в нейното министерство има нарушения. Така че днес не е изнесено нищо ново и неизвестно. Дано никога повече тези нагляри не се докопат до власт!

"До ДФ "Земеделие" е достигнала информация от достоверни източник, по думите му, че "хора с румънски номера на телефоните, т. е. българи, които "играели ролята на телефонни измамници" са искали пари от стопаните със забавени плащания, представяйки се за консултанти, за да получат някакви проценти". " Имам чувството, че държавата се превръща в жълт вестник! 2 месеца ни дрънкат за измами и кражби, а до този момент нито има конкретни обвинения, нито има изнесени факти и доказателства. Всеки говори как ставало, ама как така поне един човечец не го докаже и покажее БЕЕЕЕ? Цялата държава ви е в ръцете и само приказки... И ние само си знаем и си цъкаме колко ни е корумпирана държавата.

Значи ако "самата министър на земеделието на Тиквата" си признае, че ти си боклук и пед@л, значи е вярно?

Колко пъти ги сменят и все КРАДЦИ слагат и не ги съдят.Калпав материал избират ще ги видим и тея след 3месеца сега като има проект ще се разглежда месец на много и парите няма да ги забавят.

Когато един коменар е просто глупав и несъсътоятелен, няма значение от и срещу кого е написан. *Не очаквам да разбереш напиосаното.

Цялата държава - без Каскетурата, чиято работа е именно да внася обвиненя - когато пожелае, де.

Е, па - да. Ако тиквата каже, че някой е проста кърджалийска кофа - край! Точка...

Когато оставяте мюсюлмани да се разпореждат.... така ще е!

до последно да пускаме кьорфишеци,пък някой може и да им се зарадва!

Ами щом каскетурата си подбира, всеки има свободата да покаже публично фактите! Ония от Дубай единствено ни показа някакви снимки с шкафчета, с които осъществи успешна изборна кампания на повечето партии явяващи се алтернативата включително и президента! Нали е бил в нещата и защо не покаже цялата документация, записи, всичко, което има? ЗАЩО? Просто е, защото направили го ще си отреже сам главата.

Ъхъ, още чакаме доказателствата за предишните лъжи, тези не стират да трупат нови!

Когато един коментар е глупав, то той получава минуси от другите участващи в дискусията. А не редакторите да прилагат диктаторски методи и да трият мнения, които не им харесват. Може сам да си направиш извода за твоя коментар (надявам се поне)!

Десислава Танева е окрала милиони години наред.

Ли спомняш бившата министърка Танева,която призоваваше земеделците да не говорят за злоупотребите,за да не им спрат фондовете Изказването и вървеше по всички ТВ.

Доказателствата трябва да ги събере и представи Гешев, ама и вие троловете добре знаете, че това няма как да стане. Той е сложен именно за това - да пази гърба на Мафията.

Доказателствата трябва да ги събере и представи Гешев, ама и вие троловете добре знаете, че това няма как да стане. Той е сложен именно за това - да пази гърба на Мафията.

Отвори форумите на агро сайтовете и вестниците и ще видиш доказателства. Подмярка 6.1 прием март -юни 2018 г. първи договори август 2019 г, изплащане от октомври 2019 г насетне. Подмярка 6.3 прием приключил септември 2019 г, договорите започват да се сключват март-април 2021 г. Подмярка 4.1.2. прием приключил декември 2018 г - одобрения и договори май- юни 2021 г !!! след тежка процедура по ПМС 160Мярката е инвестиционна със съфинансиране, като земедеслците още не знаят и не е сугурно дали ще получат дължимото по програмата, защото следват едни безкрайни проверки, а това са програми с максимален разнер на подпомагане 25000 евро.

Спокойно. Днес е ден за новини. Преди час излезе за първи път, вече е в няколко медии, които не са зависим от ГЕРБ. Кьовеши подхваща МСОВ за злоупотреби за няколко милиарда по ОПОС. Получено е официално уведомително писмо за начало на разследването. ЕС погнаха гербиджа.

Ако ще борите корупцията, защо във Видин назначихте най-корумпирания служител за директор на агенцията?

Всичко си е същото ! Само прах в очите се хвърля. ДФЗ е на ДПС и са пълни феодали !!! Така беше и отново е така. Доган отново има сделка и никой не го закача при никакви обстоятелства. ДФЗ ако наистина се разбута, там ще излязат невъобразими злоупотреби, но никой не пипа там. Или стържете всичко по ред или вървете подяволите. Стига сделки - ГЕРБ ще обере пешкира, но ДПС е истинското ЗЛО