Петър Т. Иванов: Американските инвестиции у нас са $4.5 милиарда

Те са насочени във високотехнологични сектори, казва председателят на Американската търговска камара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Печката на въглища Марица Изток 1 и 3 ли са високотехнологичното..

Половината колеги във фирмата са американци половината руснаци Плащат ни от проекти из целя свят да питам аз Руска или Американска инвестиция съм?

Е, какво са 4,5 милярда за 30 години?!?

Само държа да отбележа,че не е нужно да изразявате така нападателно негативното си мене ние!!! Не помислихте ли,че на този човек това все пак му е работата, не задължително неговото лично мнение! Реплики като “мазник”,”надут” и “жалък” в никакъв случай не определят този човек! Познавам го лично, това е бизнесмен поел множество рискове и то успешни ! Винаги е бил коректен и точен! Плюс това вие как от едно интервю успяхте да опознаете човека, а? Ето то това е то елементарен български манталитет!!! После защо се считаме за бавноразвиваща се държава, какъвто народът такава и държавата!!!

За колко години и какво е смятал конкретно, че е наброил 4.5 млрд? При украинците били 5 млрд и това тотално им такова таковата. Ние да се готвим ли за тотално скапване тука?

Влизат четири американски военни бази, два американски затвора на българската територия, в които с американски военни самолети докарват затворници и ги измъчват на българската територия, защото на американската територия това е противозаконно. Този мазник смята ли, с колко милиарда ощетена Бьлгария заради заробващ и твьрде неизгоден договор за ТЕЦ Марица 1 и 2 ????

Кикикики Какви ли ще ги гъгне мазникът, като дойдат руснаците.

Бахти наглия лъжец!

"Проблемът на америк. бизнес бил, че идва по определен начин..." - ами да, американските тецове в "Марица-изток" и "помощта" в зората на промените под формата на покълнала ГМО-царевица, (на която платихме навлото), наистина потвърждават правотата на П. Иванов. Янките си откриха безплатни военни бази - ЗА ТЯХ това е отличен бизнес, но по-страшно е, че изградиха система за отбор и привличане на най-добрите ни деца - даваме ги курбан без нищо несреща, а този папур ни пудри с някакви измислени инвестиции, без да уточнява за какъв период и за какво са дошли тези пари и дали част от тях не са постъпления от гурбетчиите за близките им.

Инвестиции използвани за унищожаването на България! Ако тези инвестиции за соросоидния фашизъм в България ги нямаше, България щеше да е едно добро място за живеене!

... е бизнесмен? Не е ли бивш служител на големи компании (на българските им офиси), а сега е на синекурна служба в неправителствена организация? Бизнесмен = човек, поемащ риск, в опит за суздаване на стойност. Този какъв риск е поел в живота си?

бизнесмен = човек, поемащ риск (да прекара белото, да зули инкасото и т.н.) бизнес по нашенски. Хората по света имат други разбирания от твойте, приеми го или поне го допусни :)

4,5млрд инвестирани в соросоидни индивиди и структури. Много бре!

някой може ли да направи психоанализ по снимката

С каквито се събереш, такъв ставаш :-)

витиевато ни е обяснил че американците "инвестират" из Европа за да не плащат данъци като се крият зад подобното на американското законодателство в Ирландия и Холандия.

А бре, тоя Петър - Илиев ли е или Иванов? Щом такива елементарни грешки не довиждате, какво остава за съществената част?!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

от марихуанските терористични щати идва само тероризма,заграбването на ресурси и тихото убижане на хора чрез ДЕМОкратични "ценности" АНАТЕМА.

Основната инвестиция е Марица Изток. Всички знаем, че тя заема 95 процента от тази сума.

4,5 милиарда за около 26 гадиниодини!!! Смятайте..... Тово си е грабеж... инвестрали в труд без да оставят физическа инвестиция. Само Half-Life 2 с българи левъл дизайнери направи STEAM най добрата платформа з онлайн гейминк и дистрибуция на игри. стотици милиарди....е някакъв пишшлйоу на голема заплаткасловосъглателствува....

А колко пъти по толкова са изнесените от България долари?

Кол центрове и офиси с кодиращи маймуни за $20/час не са "високотехнологичните сектори"!!!!

сигурно за 30 години нали? а колко са взели насреща?

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Рядко некомпетентен човек, но с високо самочувствие - новата норма по света и у нас. В предаването на Ризова изговори огромен брой глупости за отрицателно време.

В ТЕЦ МАРИЦА.