17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така както е тръгнало ще преоткрият комунизма...

Егати новината. Един измамници и измекяри се оплакват от други измамници и измекяри. Ай сиктир. И после държавата им виновна, че се опитват да наебат дявола във въздуха.

Сега и тези да ги мислим! Щото без молове закъде сме?! Бабите ни само в молове са пазарували, не е имало други магазини!

Много неприемлива реакция на Моловете. Да стоиш накрая на веригата, да потриваш доволно ръце и най-нахално да искаш наем за времето,когато магазините не са работили, или работят при силно занижен оборот е твърде грозно!!! Нали всички трябва да бъдем солидарни! На много места по време на пандемията намалиха драстично или опростиха наемите, но в Моловете не търси човечност. Омерзена съм!!!

...да се оплачат на мангър доцентов, щото според него такова животно като ковид няма!

Лека полека преоткриваме миналото време, наречено социализъм и вярваме в държавата. Или както казва един приятел "Завидяха ни пич и затова сме до това дередже.". Ония търпят и им е все тая. Там моловете ги затвярт в 19 часа.

Sofiaone

Правилен е коментара че едни алчни измамници реват от други подобни. Вярно е че собствениците на молове са алчни, но същите са и големите брандове наематели. Години наред в бедна България цените им са по-високи отколкото в Германия, а намаленията късни и смехотворни.Така че хич не ми е жал, да пускат сериозни намаления веднага, може и да им оправи оборота. Същата работа като наглите кръчмари и хотелиери - вият в несвяст как трябвало да им се помага... Колосална грешка е че им намалиха ДДС! Защото в тази пандемия всеки отнася загуби, защо те да правят изключение? Освен това сами са си виновни че прогониха туристите с простотия, високи цени и претенции без покритие!

що правителството бе? Вие адвокати нямате ли си като подписвате договори. Или ви е важно само у МОЛу да бъдете. Аре поредните на които правителството им виновно, че са калпави.

Като се разгледа в съда , че са възпрепятствани да ползват , и черезвичайни обстоятелства , държавата обезщетява. Всъщност не помощ - а обезщетения