МЕТ представи версията си за майските газови събития

Пазарът на газ е динамичен, диверсификацията е наложителна, нужни са търговци, които да оперират в конкурентни условия, заявиха от компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за цитираните цени в материала защо не коментира въпросната МЕТ? Да не би да са верни?

Ако някой е разбрал нещо да каже.

Някой трябва да натика Кирчо и Кокорчо в циганската махала, там все още се намира необразовано население и техните хуморески могат да вървят... МЕТ- просто ограбиха хората и окрадаха едни кинти с тяхна помощ... Тия двамата в комбинация са перфектните МОШЕНИЦИ! Лошото е, че народът е дебилен и гласува по безпаметност....

Мама ви да еба далаверажии мръсни. Ваш кадър начело на Булгаргаз! Кирчо на и Асен с вас въртят сделки.

Това си е пладнешки обир с протекции при това от 100% държавно дружество! МЕТ и сие са си за прокуратура. Абе вие съвсем за слабоумни ни взехте, отчели били милиони печалба, бахти спекулата нагла!

Сега не казвате, че Киро и Хасан сложиха за шеф на Булгаргаз служител от вашата фирма, а само, че не носите отговорност за решенията на Булгаргаз и търговете направени предварително с увловия да ви обслужат. Чирен се изпразни със сделки за по 3 секунди и купувачи бяхте вие. С печалбите резервирахте капацитет за пренос на газ и сега се явявате посредници и прибирате стотици милиони всеки месец. Асан видя, че работа намирисва и зимата България ще остане без газ и сега всички ПъПъ-та, ДъБъ-та започнаха да говорят, че няма лошо да се договорим пак с Газпром. На какви цени вече няма значение, важно е българинът да не ги линчува зимата когато започне да мръзне с децата си при -10 и повече градуса у дома.

Всъщност с цялото това пустословие МЕТ на практика казват: Като сте балъци и ни давате, защо да не вземем по 150 млн. месечно? Вие, ако ви дават, няма ли да ги вземете? Верно, сигурно поне 50 отиват за комисионните на Лъжи-Кирчо и Кради-Асенчо, ама все ще остане нещичко и за нас. Ако пък сте така добри пак да гласувате за харвардските мошеници, ще вземем още, колкото дадете, все е кяр.

Вън! Напуснете България с цялата си мафиотска структура Пп

Не са важни Газпром, Русия или диверсификацията точно сега. От каде и как ще доиде газ за зимата ще видим тепърва. Но нека на всички им е ясно веднъж завинаги че младите мошеници ни обраха и излъгаха.

НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ ДЕТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА, А НОВИЯ ШЕФ НА БУЛГАРГАЗ. МЕТ СА ФИРМА И ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ, А НАШИТЕ КИРЧОВЦИ, КОКОРЧОВЦИ СПРЯХА ДОСТАВКИТЕ ПО ДОГОВОРА С ГАЗПРОМ И НОВИЯ НАПРАВИ ДАЛАВЕРАТА С МЕТ. А ТЕЗИ НА КОГО ДРУГИ СА ДОСТАВЯЛИ И КОГА ГАЗ Е ВСЕ ТАЯ. НЯМА ЛИ НИКОЛАЙ ПАВЛОВ ДА ГО ВРЪЩАТ ВЕЧЕ?

Колкото и силно да крякаш, но означава че си прав! Газпром през крив макарон да пусне газ, на нас ни го спряха за последно!

Кои сте вие?

Още един подарък от Кирчо! На изборите ще му благодаря

Много писане от МЕТ ама нито дума как аджеба купуват от Булгаргаз на една цена, а после го продават на Булгаргаз на двойна! Оривайте се крадливци - ако не са ви протекциите никога няма да се случи такава очеизвадна гавра с държавно дружество!

Съд и присъда за Киро Тъпото, Асен Мошеника, Гуглена парапетова и цялата олигофренична пасмина ПП башка с коалиционните им партньори. Всички тези идиоти поставиха Държавата на колене в крайно унизителното състояния да се молим за газ. Ограбиха директно народа с десетки милиони чрез посредници, които сега се оправдават. Иван Гешев да си свърши работата.

Опънах ви без смазка, пак ще ви опъна като гласувате за мен!

С думи прости: Прибра ли са по 120-150 милиона всеки месец. Законно. С благословията на правителство, Булгаргаз и службите. Браво !

Нямаме абсолютно никаква нужда от диверсификация на газ. Имаме нужда от дългосрочни изгодни договори с Русия на добри цени и от доказал се сигурен доставчик каквито са руснаците. Нямаме нужда от борсови цени, защото са десетократни над пазарните. И това е така защото борсата е инструмент за кражба и измама. Не ни трябва интерконектор с Гърция, защото оттам ще влиза газ на борсови, т.е. десетократни кожодерски цени. И който газ ще е пак руски.

Тия капачки на народна пара колко се нахулиха и за тях има и за Куки и Пипи, които ги наместиха на хранилката

Интересно нещо е "демокрацията"? Изглежда че всички нейни провайдъри са оперирани. Отстранено е чувството им за такт и почтеност. Нахални, крадливи, мега некомпетентни и с удивително слугински маниери. Последното го признавам за голям успех! На английските лакей е необходимо поколения наколенки за да демонстрират спецификата"лакей с достойнство". Нашите го научават този пиниз за месеци....

И как тези МЕТ купуват нашия газ който лично го договори Кирил Петков при посещението си в САЩ. Те да си стоварват танкери от САЩ които те са си купили а не нашите танкери.

В момента има процедура за търг за доставка на природен газ организиран от Булгаргаз. Никой не пречи на Газпром да участва и да приеме плащане в евро!

Няма как да им се плати в ЕВРО - всички сметки са запорирани.

Ти ли си на зор за газ или Газпром е на зор да ти продава газ?

Доколкото разбирам статията - МЕТ казват, че всичко в медиите за тях е вярно, но те не са виновни - нищо лично, просто бизнес

аверчетата. Живи и здрави....

Под пазарни условия, разбирай, възможно най-скъпо :))) Като независим търговец, МЕТ Енерджи Трейдинг България непрекъснато търси начини за доставка на необходимите количества газ при пазарни условия към страни от цяла Европа.

С какъв произход ще е газът? Голямата "диверсификация" в какво се състои? Как по-скъпо да ни продадат руски газ?

" Енергийният министър: След седмица ще решим дали ще има преговори с Газпром." А договора ни е о 15,11,2012 за ДЕСЕТ години.. Та кога изтича? За оставащите 60 дни с ПРОЦЕНТ барем дъл ша сколасаме да си дигнем нивото на Чирен? Щото пропуснатото досега руснаците няма да ни го дадат.. Пише си го в договора - плати или вземи.. Кожй пропуснал - за негова сметка си е..

Както и да овъртат са с по 120 млн. напред всеки месец