17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, свинетката се появи. Грух, грух, гули, гули...

Партизанската унукя сега каква ги играе.

Представител на България в ЕИБ. За заслуги към геноцида на българския народ и лично към премиера по малко по-особен начин.

Като свалим Баце всичките му калинки трябва да се разкарат.

Тази пак ли омете тавата с баклавата?

Поредният герберастки свръхскъпо платен директор на водопад.

Написах,че имам мерак да я чаластря в задния двор,а дираджийския модератор взе,че се засегна,че го подминаван и ме изтри.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е Chrome браузър с вградена функция за копаене работещ на пазара от няколко години. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 40 000$. Не допускайте скептизма да надеелее и да пропуснете сигурен допълнителен доход!!! Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804

Самата тя не е лошо да мине на зелена салата и виртуално пържено, че не може да се събере в кадър.

Май повече от година се беше "заровила", както подобава на екземплярите от този вид, но ето огладня и пак се чува познатото безполезно "квик-квик". То няма насищане, колкото и различни копанки, все пълни, да се дават.

Доходоносно банкерско лапане! Най преданите- у банките при голямата пара.Затъжих се за тетка Цецка.... изоставена ли е или се труди изнемогващо учтиво?Транспортния също не се чува, но да се има предвид -изотзад, че парите обичат тишината. Тези хора прибират луди за стандарта на българина пари, оправдават се с европейското банково разточителство- кво да праим ... не е по европейски да откажем... И се чудят близките им и съратници съучастници,че когато се случи непоправимото хилядите стандартни пациенти на траурни агенции разберат за тъжното известие, започват да се хилят,като недоправени и да им честитят.Всъщност това е голямата трагедия на измисления елит-направили фирмата, зели разрешението, разплатили се, тръгнал потоко финансов и после.....Голяма пара - голяма мъка!.

свинетка кво разбира от банка? калинка !!

Способна жена-ей ти на - пьтища, кеф ти ремонтите им, кеф ти ТОЛ системи, а след това система за енергийна ефективност на жилища, командорене на Европредседателство вьв вид на цело министерство, накрая банково дело, а явно "и още нещо".

Голяма новина, ей! Теодор Радонов познавал България и региона. Бах ти овцата!

Като видя дебелата свинкя и се срамувам да се нарека българска жена.

тая я бяхме позабравили...

Я, дебелото Лиле! Напапка се добре в БГ-то и отиде на по-голяма ясла! Папкай, Лиле, папкай! Да не загубиш форма. Па наесен и президентка мое те напраим. Ква си ми убавица!!! Гъди, гъди, мазно Лиле!!!