Кристалина Георгиева: Централните банки да проявят смелост

Намерете начин да обновите паричната си политика и да актуализирате инструментариума си, съветва управляващият директор на МВФ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая па лелка пак дрънка брътвежи, що се излагаш ма?

Тази е слуга на дявола.

мнооооого компетентна ,информирана и празноговореща ........стрина от женския пазар.

Рептил. Та точно банките предизвикват кризите, заради виртуалните си пари, които трябва да заменят с реалните пари на работещите. Тя ли не го знае, тя ли...

Точно. Може да ям хляб и леща, но кредит, заем и лизинг за мен са табу.

Кредитите са инструмент за бизнес растеж и то не винаги. Извън този сценарии всичко е тотал щета. Те за това се чудят сега как да ресетнат системата с политически методи "климатичните промени" и "ковид-19". Идеални инструменти за продължаване на банковото робство и за в бъдеще. Тия сладури с потребителските кредити и хапартаменти на изплащане за 30 години са ще изгорят като факли. Ма хак да ви е малоумници белкем тоя път се научите да живеете според чергата си:)

Как завършват обсебените от демона

Не бе, СТАЛИНА е!

Какво значи да проявят смелост ма, мъжеподобна оФцо?? Да включат принтерите за шарени хартийки и да вдигнат цените чрез заемите, които ще породят после у държавите в света ли? Аре, молим - изказвайте се по-ясно.

Принтерите отдавна не работят. Всички е само цифри в компютрите на банките.

Мръсна и продажна сатанистка! Върви лижи задниците на господарите си-Сорос и Рокфелер. Малко ви остана да дишате въздуха на земята. Анатема!

Ама разбира се! Само малко смелост им липсва на банките, дето така или иначе не носят отговорност за нищо и само ги спасяват.