Кремъл неглижира ареста на чужди инвеститори

Според президентския говорител Дмитрий Песков това "не би трябвало да засегне бизнес климата"

Обратно в новината

Коментари - Кремъл неглижира ареста на чужди инвеститори | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако по-рано представата за Русия бяха комунягите, водка, Сибир, ГУЛАГ, след това балет, Чайковски, Спутник, след тях перестройка, руска мафия, олигарси. То сега са МОШЕННИЦИ, ОТРОВИТЕЛИ, ШПИОНИ, хакери, КРАДЦИ, лъжци, убийци ОТ ВАГНЕР, разбойници, ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ , ТЕРОРИСТИ И ДОПИНГ АФЕРИСТИ... и гномът крадец – цар путин.

хахахахаха, соросоиден мозък, хахахаха

На крадецът, мястото е в ареста и затвора

Изпечените мошенници са вече "инвеститори".Стратегически дори!

Че в корумпирана Раша какви да идват? Е вече съвсем никакви няма да има - при положение другите развиващи се страни растат с 5-6%/год , а Раша едва крета с 1%..

Чети малко повече икономически новини

Руснаците най-накрая се усетиха да бият главите на наглите западняци с техните собствени камъни. Светът , не само Русия и Китай трябва да даде дружен отпор на американския юридически фашизъм.

Русия и Китай не са в един отбор - имат коренно противоположни интереси. Русия слаба и наритана в ъгъла (за което сама си е и виновна ) е просто идеална за Китай да смуче безцеремонно. Не след дълго лягането на Путин пред Китай ще бъде оценено като ни повече ни по-малко от национално предателство.

Да и вестираш в русия в бизнес в който и те самите могат без теб, значи си идиот. Там може да инвестираш в нещо което те трудно се оправят...технологии, вроро технологии и трето пак... аз лично в русия никога няма да стъпя, обикалям я от далеч и си мисля, че и цялата ми фамилия мисли като мен.

Бравос, обикаляй.

Интересно как в Япония не се влоши бизнес климата, след като шефа на Нисан вече няколко месеца лежи в кауша. И да не е задигнал повече от 37 милиона долара? Ами не е. Чиста новина за промиване на мозъците

Ако в Япония беше на власт императора (като до 19 век) и целия бизнес бе концентриран в няколко придворни фамилии, тогава можеше да правиш подобни 'гениални' умозаключения..

Япония и сега е империя

Абе това да не е руски сайт, че като гледам тука повече руснаци от българи?

Ето затова не трябва да се ходи в Русия както и в други страни с диктатура. В случая този бизнесмен инвеститор е разсъждавал, че на него няма да се случи, въпреки че преди това е сполетявало други като него.

Малко му е на Американския боклук !!! Янките си мислят ,че могат да контролират и манипулират цял свят ,да налагат ембарго ,санкции - сега да им спукат з@ дниците

Ех това да стане и у нас?

За мен това е голяма глупост на Русия. Човека е най големия инвеститор.... Те го арестуват. Сигурно има някаква причина но представете си какво послание изпращат. Отделно е че не съществува измама за момента а се твърди че имало намерение за такава или опит. Каквото и да кажем все няма да отразява всичко.

Отчуждаване. Доброволно. Пак ще се самонатикат в студените си безкраища и ще се радват колко са уникални. Ми така си е ... у-ни-кал-ни и както я карат ще си останат ...кални

Мъгла и рев но без факти а случая е теглят кредит 2 500 000 000 и вместо да го върнат кеш го покриват с акции за 600 000 рубли номера е че контролират и и банката и фонда с акциите но това не го казват

Само един инвеститор ли има в Русия... или е един от многото?! Ако е един значи лошите руснаци сами режат клона на който седят, ама ако не е само един нашия народ в такива случаи казва че няма стадо без мърша;)