17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е вятър в платната на Джонсън,но като полъх.Докато не сключат договорс Европ.съюз-и върнат 60милиарда евро задължения към ЕС.,а жълтите да видят отправните точки,само ще ги мотат с месеци.

Споразумението предвиждало свободно движение на хора :) - до другият край на Света :) Голям смях - иначе било много добро!

Ще го кажа с думи прости бавно.Четвъртата и шестата икономики в света са склющили договор,който ако УК беше в рамките на ЕС нямаше как да сключи.И лично на мен ми е мноо кеф ,че ще пазарувам Японски стоки без мито.Най-качествената индустря отваря пазарите си.Американците дори и в сънищата си не са мечтали за подобен договор.

Тук има реципрочност. А другите държави ще искат от Япония същото или по-добро или поне такава би трябвало да е логиката. Не може за малък пазар да даваш по-добри условия от такива за огромен. Ще видим дългосрочно как ще е , но англичаните са шмекери от класа. Умеят да извиват ръце.

Изпуснахме питомното, ще гоним дивото, като за целта трябва да убедим глупавата маса, наречена народ, дето ни даде властта, че сме страшно добри ловци. Няколкостотин години схемата разделяй и владей работеше. Ако им се позволи и сега да го направят с ЕС, по-добре да закриваме съюза. И без това покрай короната, той практически е неработещ.

Kenn1111

Важното е Европа да не сключва такова.Острова трябва да бъде максимално изолиран.

Чудна сделка, ще внасят зеленчуци и автомобили без мито :)

Нали. След като се изнесат заводите от там и се позиционират в ЕВропа. Хохохо

Осмицо, къде си? :)

На ЕС им е необходимо да сключат взаимоизгоден договор с Русия и да спрат с тая руска антируска реторика и ще забравят за Великобритания много бързо.

Русия освен газ и дървен материал, друго в количества за ЕС не изнася. Вече и при износа на редки метали е в графат “и други” с 5% световен дял. Китай, Австралия и Канада ги изметоха от картинката. РФ като успер да вкара втори университет в световната 100-тица, тогава да се състезава с UK за вниманието на ЕС.

Вярваш ли в това, което си написал? Не става на въпрос само за суровини, които в Русия си ги имат в изобилие, за разлика от Европа, а и за пазар.

Да, всички чакат на опашка да сключат неизгодни за тях договори с UK, за да удовлетворят архитектите на Брекзит :)