Икономиката на ЕС се свива, докато на САЩ расте

Към края на март 2021-а БВП на България е нараснал с 2,5 на сто на тримесечна база

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Китай. Там са много агресивни и не им пука от нищо друго.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Защо в статията се говори за "заетостта", а няма нито една дума обелена за заетостта в САЩ? През Април в САЩ е имало общо 9.2 милиона незаети работни места. Безработицата е 9.8 милиона - 6% Някои твърдят че в новата Пост-Ковид реалност няма нужда да се работи повече.

ВЕвропа безработицата е 8-10%.

При толкова маймуни и джихади за хранене... Които само лежат и наглеят, като че европейците са им длъжни...

Нали това е целта. Така се получава, когато се правим на по-католици от Папата!

без смазка отзад!

нито иконимаката наСАЩ нито на ЕС са могат да нараснат реално.САЩ отчитат нарастване на БВП на база потребителски цени чиийто ръст/ инфлация/ за първото тримесечие е 12 % /а реално и до 25 %/.Това е единият елемент на растеж , а другият е напечатани трилиони налети във фондовите пазари за поддържнане на балона.Или с дрги думи -виртуално дериванто поддържане за сметка на нови дългове към фед.Реална иконоика -0,00 при усливя на ковид като в САЩ са 25 % смъртните случай в целия свят.

за 12 месеца САЩ са напечетали39% от доларите в обръщение... имитират възход за да прекрият крах

еми естествено. В това изненади няма. САЩ имат 50% ваксинирани, а в ЕС имаме 15-20%. В САЩ през цялото време гледаха как да си поддържат икономиката. В Европа гледаме как да раздават кинти на наши хора, на някакви социални служби и гупости подобни....... Сходно е и в Китай. Там са много агресивни за икономиката и не им пука от нищо друго. Там чакат пак ръст над 5%...... В Европа просто сме се вкопчили в някакъв социализъм и това пречи. Отделно е, че държави като България, Угнария, Румъния сме паразити - нищо не носим, точим пари, корумпирани сме до безкрайност и влошаваме общия бизнес климат в съюза......