ЕС насърчава бизеса с Иран

Европейците сами решават с кого искат да търгуват, заяви Федерика Могерини

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Европейският блокиращ механизъм обявява за недействителни на европейска територия екстериториалните санкции на САЩ срещу Иран," Браво!!! Ей това е ЕС който харесвам. Този който мисли за собствените си интереси и има топките да покаже среден пръст на когото трябва...било САЩ било Русия било който и да е!

Европа ще почне да се пълни и с иранци , умрели от глад след тия санкции

За замърсяване на въздуха с парникови газове и предизвикване на масови екологични катастрофи по цялата земя

Сега ще дойде делегация от САЩ и ще запеете друга песен. Да си спомним репченето на Алкохолика-Ишиас и после да си спомним миналия месец, какви ги надроби в САЩ.

И Европа да купува по- евтино петрол , за да се спасят и хората във Венецуела от американските санкции. Търговията трябва да става в евро

Такива смели думи може да казва САМО политик, който няма скрити пари по офшорните зони. А иначе е права отвсякъде, има "Ядрено споразумение", то се изпълнява от страна Иран. За какви санкции става дума изобщо?

Европейският съюз бламира световния полицай, главния износител на демокрация, центъра на мултивърса? Ама наистина ли? А сега иран да не вземе да си продава нефта в евро заобикаляйки вездесъщия долар? А да не вземе и европа да заима нужда от малко демокрация и човешки права? (абе кво стана с ония нещастници които някакъв американски чиновник накисна че не изпълняват несъществуващо ембарго?)

А кога ЕС ще наложи санкции на Щатите, за това че налага санкции на Иран ?