Дават още 758 млн. лв. за пътища с актуализация на бюджета за 2020 г.

204 млн. лв. са за ремонт на магистралите “Хемус”, “Тракия”, “Люлин” и “Струма”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

качеството е не много на ниво. Как се харчат милиард за два месеца. Или ще покриват стари разходи. Много е страшно, че професионалистине изчезват и остават само мераклиите.

Давайте бе, боклуци! Кат за последно се наяжте , че после да ви държи дълго време! Ма всичките при/у/своени пари само за лекарства и свещи да ги дадете , ненаситни малоумници! Колко много хора страдат и тънат в нищета заради ненаяли се скапаняци.

Няма такъв зверски грабеж, за легла по болниците, детски градини и училища пари няма, има само за американско оръжие и за асфалт... управляват ни политически изроди...

Напоследък липсата на места в болниците изпъква но нови болници не се строят. Училища също.

да се строят, файда няма, като няма лекари и сестри.

Нали ремонтите по Хемус в байтошовата част приключват декември и вече няма да има тапи!

и след десет години ше се говори за кражбите на Бойко Борисов. Кражба до последно. Понеже знае че дните му са преброени, до последнооооооо !!!

Ние сме в блатото ,те още не са спрели да крадат.Няма ли кой да ви накаже престъпници алчни?Не ви искаме "пътищата"вече сме ги виждали.Изтрепахте народа с кражбите си.Снощи при Ц.Ризова икономиста Кр.Станчев обресува състоянието на държавицата ,а те още и самолети ще купуват.защо са ни престъпници алчни,умрете всички до един.Маскари неграмотни,боклуци.

Правилното заглавие е "Дават още 200 милиона за пътища и 558 милиона за чекмеджета"

пеш!

Тея ни разцепиха тея уруди. Милиарди потънаха в тея ремонри на чисто нови магистрали и друфи пътища. После нямало чари за хората да се подпомогнат в кеизата с вируса.

За всичките пари които е дал за пътища ОТ НАШЕ ИМЕ Борисов, в друга страна със същата площ, щяха да асфалтират цялата територия, два пъти!

Къде ги раздават и аз са се наредя ?

Трябва да се краде все пак, да се подсигурят, ако стане проблем. "Нашите фирми" както каза Бойко (олигархиите) да си получат поръчките.

Полиетиленовите торбички издържат по 150 години, асфалтът на борисов - по 1 (една) година! Защо не строи пътищата с торбички?! Е да, ще крадат по-нарядко ;)

#ОСТАВКА #СЪД #ЗАТВОР Загробвате държавата за години напред. Инвестирайте в образование и медицина, от там пътищата сами ще станат. Съкратете хрантутниците от бюрокрацията и дебелите полицаи.

още за крадене. А последните две споменати магистрали (Люлин и Струма), са сравнително нови.

Яжте асфалт

Като ви казвам, че безь ГЕРБ ще затънем зашто не ми вярвате? Тази партия просто знае какво прави!!!

маса коли затънаха в един ремонтиран асфалт.

плюс тол система и винетки! Живей, не страдай!

Този сектор няма проблем със заетостта - ремонт на ремонта и отчуждаване на земи, без да се заплащат.

158млн за асфалт + 600млн за “едни хора”

Още тройно повече за ремонт веднага след откриването?

А стига с КРАЖБИТЕ бе,МАМИЧКАТА ВИ ГЕРБеропитеки !!!