Дават европари за бургер от дървесна гъба и криоконсервиране на насекоми

Правят първия интелигентен аератор за вино в света. Европейски институт подкрепя иновативни фирми в агротехнологиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ех тоя ЕС , таки си и остана с кривата краставица отзад и няколкото джендъра.Да измислят ако щат кръстоска между бълха и хипопотам.Така поне ще получат нобелова награда по литература.

Европейските дебили от толкова мисъл и чудене накрая ще дадат и за сандвичи с изпражнения....

На мен пък ми отпуснаха пари за почистване на сиви или черни облаци. Много е доходоносен бизнесът, но техниката е скъпа. А и персонал трудно се намира, но пък лесно се учат хората.

Какви са тия гнусни гъбясали пръсти на снимката, бе, егати гнусотията, за малко да повърна...бургер с кожести люспи... Ще ям насекоми, когато мюсюлманите започнат да ядат свинско.

Отивай и си купувай, Мюсюлманите отдавна ядат свинско.

Рекламни статии. То да беше за нещо смислено, а е само реклама за източване на евро-фондове.

Тц, не е реклама за източване на Евро фондове, а е навиране в очите какъв ни го такмят ако не се събуди от приятната дрямка пред телевизорите. Апропо, в статията никой не обяснява как 500 грама буболечешки яйца ще се превърнат в 1 тон инсектна маса, абе с две думи трябва да си помислим че половин кило бубчета ще папкат въздух за да станат тон матрял от който ще ни с готвят вкусни л... на на който да се радваме, докато някой папат филета и пържоли от истинско месо ;)