Дават европари за бургер от дървесна гъба и криоконсервиране на насекоми
Правят първия интелигентен аератор за вино в света. Европейски институт подкрепя иновативни фирми в агротехнологиите
Обратно в новинатаКоментари - Дават европари за бургер от дървесна гъба и криоконсервиране на насекоми | Бизнес.dir.bg
Коментари
Рекламни статии. То да беше за нещо смислено, а е само реклама за източване на евро-фондове.
Какви са тия гнусни гъбясали пръсти на снимката, бе, егати гнусотията, за малко да повърна...бургер с кожести люспи... Ще ям насекоми, когато мюсюлманите започнат да ядат свинско.
На мен пък ми отпуснаха пари за почистване на сиви или черни облаци. Много е доходоносен бизнесът, но техниката е скъпа. А и персонал трудно се намира, но пък лесно се учат хората.
Европейските дебили от толкова мисъл и чудене накрая ще дадат и за сандвичи с изпражнения....
ех тоя ЕС , таки си и остана с кривата краставица отзад и няколкото джендъра.Да измислят ако щат кръстоска между бълха и хипопотам.Така поне ще получат нобелова награда по литература.
Тц, не е реклама за източване на Евро фондове, а е навиране в очите какъв ни го такмят ако не се събуди от приятната дрямка пред телевизорите. Апропо, в статията никой не обяснява как 500 грама буболечешки яйца ще се превърнат в 1 тон инсектна маса, абе с две думи трябва да си помислим че половин кило бубчета ще папкат въздух за да станат тон матрял от който ще ни с готвят вкусни л... на на който да се радваме, докато някой папат филета и пържоли от истинско месо ;)