Без Октоберфест и тази година заради COVID-19

Изискват се големи финансови ангажименти и рискът е твърде голям, заяви премиерът на Бавария

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но гейпарад със сигурност ще има. Може и няколкоседмични протести в защита на живота на чернокож ПРЕСТЪПНИК!

Имало едно време, миналата година, било още първата карантина. В Пловдив се събирали хорица на беседката до блока - на лафче с биричка. Все пак времето било слънчево и приятно. "Съвестна съседка" подала сигнал на 112. Дошли едни чичковци полицаи и "развалили седянката".... Тогава хората взели, та си качили маси и столове и няколко чадъра на покрива на блока. И ги хванали за.... аруК.

Дори подготовката за "четвъртата вълна" започна. Индийският щам иде!!! После ще има още 5-6 нови щама, и така - постоянно. На фарма мафията и хареса...на докторчетата - също. Парадокс: Хората, които получават милиарди за пандемията.... трябва да кажат кога вече няма да има пандемия :) Ха познайте дали някога ще има край? Кой ще избяга от безотчетни пари, които може да похарчи безконтролно под предлог "за справяне с пандемията"?

"Получават милиарди" , докато губят трилиони ? Преди да се обадиш само изглеждаше глюпаф !

Как така още май месец знаят какво ще е октомври???

и "внезапната спирачка" :)))

Индийски щам. Тройна мутация. После ще има още 5-6 щама. Четвърта вълна. Нови ваксини. Нов модел маски. От по 20 евро парчето. И така.... от сега нататък ще е така.

Голяма загуба! Тлъсти германки с провиснали вимета...

Това е в ЕС то! А извън ЕС то, във Великобритания купона тече с пълна сила! "Без маски. Без социална дистанция. Без правилото за максимум шестима души на едно място. Без риск от глоби. Само приятно прекарване в компания на приятели и съмишленици, наливна бира, удоволствието да слушаш музика на живо, притиснат от непознати, които чуват, виждат и чувстват същото като теб. Минифестивалът в Сефтън парк в Ливърпул в неделя бе един от официалните експерименти, които правителството провежда за организиране на масови събития с участието на големи групи хора след отпадане на ограничителните мерки през лятото."

Абе веднъж така притиснат от непознати в Мюнхен ми откраднаха документите, та повече не искам да ме притискат непознати. И честно казано има и по-добри немски бири от Мюнхенската. Само че не са масови.

натиснал та е нипознатия та чак ти разорал заднио двор!

Във Великобритания отвориха баровете, хората си ходят на концерти и купони! Няма маски, няма простотии. А немците, които всъщонст втори, след руснаците излязоха с ваксина подсмърчат на опашката в ЕС то за ваксини. Няма Октоберфест, заключени са като каторжници в Сибир.. Британците паметник ще издигнат на Борис Джонсън, че ги изкара от тинята наречена ЕС!

Прозти били англичаните че излезоха от смрадливия заразен меркелостан. Ми то и в България е по-добре от Германия.

Във Великобритания ваксинирането върви с бърз темп. И Германия ще премахне ограниченията за ваксинирани.

ужас какви дебели и грозни германки. лелеее...

Една от теориите е, че по германските земи са се горяли много вещици. Много хиляди жени са изгубили живота си и защо? Ами, ако момата е по-красива и останалите не могат да се вредят за мъж, я набеждават просто че е вещица и конкуренцията се ликвидира.

Разправят, че най много бира, на последния проведен Октоберфест е изпил българин, който е гледал фестивала по телевизията. Вземайте пример, драги сънародници!

Кажете че го закривате. Октомври е след 6 месеца ! Големи врачки станахте !

Който измисли ваксина срещу ковид-19 във вид на бира ще стане милиардер и ще заслужи Нобелова награда за медицина.

Германците като измислиха ваксината какво? Да не би да я имат? И като бира да я измислят, американците и британците ще я изкупят, а чиновниците в Брюксел ще я раздават на приятели и роднини и немците пак ще чакат на опашка!

Случващото се в Германия е много интересно. Докато традиционно крайно-лявите политически идеи намират основа при най-бедните, в Германия поради дългите години на охолство и безгрижен живот, тези идеи намериха основа при по-горните слоеве на обществото. Октобърфеста носеше 1.2 милиарда евро доход на Бавария, но са готови да отново се откажат от парите заради "общественото здраве". Наскоро конституционният съд пък даде кард бланш на правителството да ограничава основни права за спряване с "климатичните промени". Новата безкрайна криза. Автомобилната индустрия е пред колапс, заради нормата Евро 7 и практически краят на мотора с вътрешно горене. Германия упорто върви към една крайно-лява тоталитарна диктатура, в която основните права и свободи са сменени с "общото благо", което се определя от една хайка в Берлин. Историята се просто повтаря, но със малки изменения.

Най-късно когато Аналена вдигне данъците и тия същите лайфстайл ляво-зелени почнат да плащат да новите си идеали, ще се усетят. Ама вече ще е късно, защото Германия отдавна залязва, а Меркел допълнително ускори упадъка. Жалко само, че в БГ много хора още мислят, че тук тече мед по улиците.

Мъка...

Сега разбирам защо е забранена свастиката-древен символ на щастието. Фактически, на който му забранят свастиката му забраняват и правото да е щастлив!

Ох,ох...на гюнтерите им взеха всички удоволствия, ония стоят и гледат тъпо над маските:))))))

Затова пък Рамазан ще има нали подлоги на мюсюлманство

провикна се Шаломов от Московската джамия дето откри с Ердо.

График на Рамадан 2021 для Москвы, Санкт-Петербурга и других городов России www.mihrab.ru/news/291-raspisanie-namazov-na-ramadan-2021 www.molbulak.ru/news/chaykhana/grafik-na-ramadan-2021-dlya-moskvy-sankt-peterburga-i-drugikh-gorodov-rossii/ www.kp.ru/afisha/msk/prazdniki/ramadan-v-moskve/ нали те интересуват роднините

В градинката пред блока, всеки ден е Октоберфест. При някои от ранни зори, при други от 17:00 до към 24:00.

Имало едно време, миналата година, било още първата карантина. В Пловдив се събирали хорица на беседката до блока - на лафче с биричка. Все пак времето било слънчево и приятно. "Съвестна съседка" подала сигнал на 112. Дошли едни чичковци полицаи и "развалили седянката".... Тогава хората взели, та си качили маси и столове и няколко чадъра на покрива на блока. И ги хванали за.... аруК.

Няма да е само тази година. Никога повече няма да има подобен род събори - овцете вече свикнаха.

ужасно тежки думи... дано не е никога... наистина ли сме такива овце...ще бъде ли светът същия... ( иначе лично сме били две години на октоберфест, емоцията е неразбираема ако не си го изпитал)...

Германците са овце. Имат ли какво да ядат не мислят. Една комсомолка ги направи на нищо. В Бг само дипутатките гледам с маски. Как ли се смее Боко отстрани...

И аз искам да не позная… ама като гледам какво се случва - нищо добро не ни чака. На фармамафията и на мафията на докторчетата им хареса. И ще има 2-3 нови щама всяка година.