Байдън обеща данъчна справедливост на средната класа

Рейтингът на президента спадна до най-ниското ниво от началото на мандата му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"55-те най-успели корпорации в Америка плащат нула долара федерални данъци върху доходи, оценявани на 40 милиарда долара" ХАХА, ДАНЪЦИ СЕ ПЛАЩАТ ВЪРХУ ПЕЧАЛБА, А НЕ ВЪРХУ ДОХОДИ! Може да имаш 100-ци милиарди доходи и пак да си на загуба ... и дължиш данък върху геврек.

Политиците винаги тръгват с обещания "богати ще плащат повече", а резултатът е, че богатите имат достатъчно юридически и счетоводителски ресурси да избегнат данъците, а ако не успеят да ги избегнат просто вдигат цените на стоките или услугите, котио продават и накравя ВИНАГИ го отнася средната класа под един или друг начин.

Тия приказки ги слушаме от 20 години и нищо не се променя. Какъвто и данък да сложат, корпорациите пак няма да го платят. А Тръмп предложи нещо съвсем друго - да върнат производството на местна почва. От това се изплашиха най-много.

Одобряват работата на байГън?!? Той каква работа е свършил, че да я одобряват?!? Има само провал, след провал, след провал. Няма едно нещо направено?!? Нормално е, като за марксистите окупирали властта в САЩ!

Всички американски и прозападни президенти залъгват плебса най-напред с това !!!

Така е. Ама постави се на тяхно място. Какво друго би им казал? Истината? А именно че няма за всички - и никога не е имало - и че по способните и късметлийте винаги ще имат повече, което автоматично означава че ще имат и повече възможности да правят света около тях така, както на тях им е удобно. Това са елементарни природни закони които не можеш да избегнеш.

"способните и късметлийте"? Имаш предвид тези, които дават % от доходите си на властта преди и след поискване, предполагам? :)