Клуни поканил на вечеря 14 души, с които бил близък и които му помогнали по различни начини да направи шеметната си кариера и след това им връчил по едно куфарче, пише "Дейли мейл".

Във всяко куфарче имало кръгла сума-1 милион долара. При това Клуни се погрижил и платил всички дължими данъци върху сумата (по 300 000 долара за всеки), за да могат приятелите му да ползват парите без удръжки.

Актьорът обявил на смаяните си приятели, че иска те да забравят грижите около преживяването си, колежа за децата или покупката на нова кола. При това не всички от тези 14 души били добре финансово. Например един от тях работел като барман на летището в Тексас и едва изхранвал семейството си.

Но когато един от приятелите му, предприемач със сериозни доходи отказал да приеме куфарчето, Клуни обявил, че ако той не вземе парите и останалите няма да ги получат. 

Всичко това се случва на 27 септември 2013 година, а на 27 септември 2014 Клуни се ожени за Амал. Това е истинска карма-направил нещо добро и бил възнаграден.