Започна турбулентна седмица в света на парите

Белязаното от високата инфлация време предизвиква към по-твърда политика на централните банки по света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Финансовият свят подготвя The Great Reset

Ще бъде весело. Започват едни процеси който са ни познати от деветдесетите години, няма да само в СИВ а ще са навсякъде. Не съм живял преди сто години в голямата депресия в САЩ, но ще бъде нещо такова, но по-голямо ;) С божия помощ, да но да преживеем.

някакъв си омикрон щял да срива икономиките - тия ни взимат за съвсем тъпи

С две думи - циркът продължава. Независимо от всички сривове, при които бедните и средната класа стават все по-бедни, има и такива, които драстично сая забогатяли. Няма нужда да ви ги казвам - това са създателите на тази и следващите кризи.

То от 2008 е сринато, и на изкуствено дишане. Целта им е да завършат глобализацията, да останат само техните транснационални компании, за сметка на локалните елити, средния и дребен бизнес. Разбира се да трансформират капитала във власт, няма държави, граници, те искат да са новите технофеодали, а ние останалите около милиард генетично модифицирани човекоподобни роби/служебен човек/.

Не се бъзикай с омикрона. Вчера един британец умря от Омикрон. И на трима паднаха тухли на главите и те умряха.

Положението и без това е сложно: 1. Трябва да убедим неваксинираните, че ваксините работят и да си поставят първа доза. 2. В същото време трябва да убедим ваксинираните, че ваксините не рботят и да си поставят трета доза.

Раслите през 90те помним. Българинът ще се опарви, дори и ако се наложи пак да лага да си прави колата сам уикенда и да слага зимнина. Но в САЩ пак ще им свършат оръжията по магазините.

тези игрички на централните банки могат да имат значение за мета вселената с инжектирани на 870%, но за реалния животе е дна плюнка! нека го кажем просто една поредна, цензурна лъжа с "канабис" "стойности" на "дъгата", кято няма стойност. абе, ама верно ли световните банки се управляват от пъпчиви тинейдъжри с говорщи глави на мета"вселената" другия пат нека метатиме хонорира марио-драги за първия джендър психопат, надминал дуче в диктатурата си в полза на "филантропия" една "вселена", в която дори токамак не функционира! . ама вие си давайте де! и си гледайте в пъпа! който е център на вселената!

и кой сега бе прав? "дегенерала". и бай-гьон!. М?

а пропададено ще е терра-тотално, както бе и цензурата ви, "толерантните", под цветовете на дъгата!