Турската лира падна до рекордни нива след изявлението за експулсиране на посланици

Валутата претърпя допълнителен срив заради безпокойства, свързани с паричната политика на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко бързо го поставиха на място памперса . Той щял да гони и да кара влака :):):)

Абе, лойко чекмеджето не беше ли пръв приятел на Ердуганя?

Надали в България някога се е раждал по-голям олигофрен от Малък Нежен Демократ!

Лошото е ,че сме наблизо и когато скоро се запали може и да ни е проблем,но ще спечелим.

Никога не съм бил за Турция. Техните геостратегичски интереси са противоположни на българските. НО мога да кажа едно....независимостта не е безплатна! Ако искат да са самостоятелни турците ще трябва да си плащат и да поемат удари като сриване на валутата им. Хубавите неща струват скъпо! Лева е стабилен разбира се....след като слушкаш и си наведен, никой няма сметка да го срине. Но ние българите от онуй време предпочитаме салама пред независимостта. Иначе ако речем и ние да отстояваме независими позиции, ще видите как бързо ще ни отлепат от валутният борд и лева ще стане 1 към 100 с еврото.

А ти видиш ли можеш и да гладуваш, нали глупако?

Не че ти влиза в работата, но да...най хубавите неща и големи успехи които съм постигнал са били с глад (за добра фигура) и лишения (за материални успехи).

едно е СВОБОДА, друго е АСОЦИАЛНОСТ. Хората сме хора за да комуникираме и извличаме най-доброто за нас. Тия клишета с надупвания, навеждания и т.н. вървят като пропаганда малко по на изток. Хората сме силни когато сме единни. Когато някой реши, че може без другите и че все другите са му виновени - виждаш какво става - С.Корея, целия бивш Соц лагер, Куба, Венецуела, Турция... дааа.... и мантрата я знаем - Сорос е виновен... той и само той.

И хората плюват Виденов и Луканов щот са счупили държавата, а те просто си мислеха, че могат да откажат....

Малък нежен демократ. Не знам дали си бил роден през 1997, за да видиш как независимия лев за месец стана 3000 лв за 1 долар. Как баща ти взима заплата и може да напазарувате за седмица. Как хората го удариха на бартерна тръговия защото заредените с патриоризъм хартийки "лев" не бяха зареден със стойност. Как всички магазини обявяваха цени в Дойче Марки защото иначе нямаше смисъл.

За турска лира не бих дал и конска фъшкия. С нея поне мога да си наторя градината.

Този съвсем върви по-класическия път - финансови проблеми, гонене на посланици и после война...

Аркадашлар, разкарайте я тази кремълска марионетка, нищо добро няма да ви донесе.

Хатели лучше, а стала как всегда, ай-ай-ай.