Теменужка Петкова: Цените на държавните бензиностанции ще са реални

Според енергийния министър няма опасност Държавната петролна компания да се превърне в партийна хранилка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в сравнение с европейските?Защо Лукийл държи 80% от данъчните складове? Как това се отразява на вноса на конкурентни горива?

Нова база нова мрежа с нашите пари, работа на загуба и стара история- фалит и приватизация

Тъпа пу*ка. Свинята ли ще ги строи?

Точно толкова е са реални, колкото и заплатите и пенсиите.

То и ... бай Ставри е строг, но справедлив ...

Теменужке, за теб има сигурна работа в "Бивол". Ще те ползват за лого.

русифилистичната свиня златев какво мисли по въпроса

Уникално. Цените на горивата в държавната верига щели да са реални. Ами тези в частните нереални ли са? Ако да, защо ще хабите ресурс да създавате нова верига и на без това пренаситения пазар. Ако не, къде дремете, че не задействате механизмите на държавата да разбиете картела. И цените на горивата да станат "нормални".

Да се очаква реална цена от подобно изчадие като тая сбъркана министърка и цялата й пасмина от авери в правителството е невъзможно!

А защо на недържавните са нереални? Контрола къде е, лельо ?

- Къде е ГЕШЕВ, защо не се самосезира след тези ДУМИ, явно има данни за престъпление или "БЕЗДЕЙСТВИЕ" на институции. а на другите "БЕНЗИНОСТАНЦИИ са "НЕРЕАЛНИ цените" и КЗК не прави нищо, така ли? Кои точно от "огромно платените" институции не си ВЪРШИ РАБОТАТА и какви данни има тази "ТЕМЕНУЖКА" за "НЕРЕАЛНИТЕ" ЦЕНИ?

Schilo

Глупост! Целта ви е да сложите още ваши калинки на държавна хранилка. Още нещо-оня ден си говорихме с приятели за новите безумни правила, приети специално заради ЛУКойл и за пожара в сараите на Доган до базата на тази компания. Коментирахме и реше името ма общинския съвет в Бургас за предаването на Доган на общински път. Всичко това породи извод, че вероятно се готви завземането на тази рафинерия от Доган. Неслучайно всичко се случва в един момент-спъва ето на работата на рафинерия та, държавните бензиностанции, предоставянето на пътища и площи на ДПС лидера. Подозренията ни са породени и от това как бе харизан ТЕЦ Варна на феса и какво още прави държавата в негова полза.

Кого лъжеш ма овцо, няма кой да ви повярва. Където разровиш в ГЕРБ или ДПС и мирише на помия.... и изведъж видиш ли, тази държавна фирма превъртаща акцизи за стотици милиони, щяла да бъде най-точната и коретна фирма.... то бива кретенизъм, ама вашия преминава всякакви граници....

Schilo

Нищо, щото не го касае. Аут е от ръководството на лукойл. Има някакви парадни функции

Очакваш много от счетоводителката, станала министър. Бе той и Ананиев е счети. Бойко да не е развил някакъв нов фетиш към счетоводители.

Schilo

Ами направи си складове, лицензира ги и дръж и ти, бе!

но на входа и на изхода му бяха частни фирми. Същото ще е и с държавните бензиностанции.

Събирайте акциза по друг начин и премахнете монополното положение складовете на Лукойл. Конкуренцията ще свърши останалата работа ВМЕСТО ВАС!

МОНОПОЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА СКЛАДОВЕТЕ НА ЛУКОЙЛ!

"Реални" ? На другите бензиностанции не са реални ли?

“Цените на държавните бензиностанции ще са реални”-неграмотна работа! Цените на продуктите предлагани в тези бензиностанции ще бъдат реални! Изключително простовати хора управляват БГ, превърнаха държавата в бащиния и станахме за посмешище на света!

Я,нашата ТеменуШка-счетоводителката да не би да станАла министЕрка,бе?!

Ко стана с АЕЦът Беляне ? Защо се затаихте се като бълха в гащи ?

Е тая пък за нищо не става. Ще й остане возенето с министерска кола и висок доход за пенсия.... Много семпла женичка.... Срам и позор такива чокундури набута сельото. Как да му реагира тая тя все още мисли че сънува..

Представяш ли си 1:1 цени с Лукойл. Държавата влиза в картела :)

Реална цена означава съществуваща цена . Обратното на нереална или въображаема цена. Може би претендират за справедлива цена , нещо различно от реална такава.

Без промяна в статуквото на акцизните складове, държавните бензиностанции ще легализират цените налагани от Лукойл... поредната пОнта мара...

защо държавата не си признае че е абдикирала от всякакви интереси за това населението заради което я има тазаи държава, да е добре и да няма никакви проблени да ползва всички услуги за които има въведени нужни и ненужни такси? Защо никой не ни обясни поради какви пазарни причини цената на горивото отново се вдига ? Пак ли на борсите се вдигна????