17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е по-правилният вариант - забрана на вноса. А не - вдигане на данъците. И оставяне на съшествуващите стари коли в движение. Като ми вдигнат данъците - зорлем ме карат да си купя нова кола или да се откажа от лукса - кола. Ама ние такасме свикнали- да ни стрижат. Сетих се - отдавна не са сменяли номерата, талоните - няма лида измислят нещо даги сменим пак - та даизтръскат по някоя стотачка от празните джобове бюрократите.

Те като не ги искат, ще има повече за нас. Водещото бунище на Европа може да поеме всичко, било то бали или барутници.

И тази забрана не е напълно правилна. Представете си че имам много пари и съм ценител на ретро автомобилите. Искам да си купя автомобил от 1950-1960 г. , да си го реставрирам и да си го карам по 5-10 пъти в годината. Първо, те ми забраняват въобще да го вкарам в страната и да го регистрирам. Вместо да ми наложат по висок данък защото все пак този автомобил вероятно харчи и замърсява с пъти повече, те направо ми забраняват да си го купя.

с друга регистрация и статут. това е друга бира.

Тук трябва да се ваведе закон да не се стои на място със запален двигател повече от 5 минути.

И как ще го контролираш това, сигурно ще има по 1 полицай с хронометър до всеки шофьор.

Винаги са били по-напред от нас Сърбите.

Трябва и всички мощни коли да се забранят!

Интересно,защо никой не се бори със замърсяването,като залесява,сади дървета?!? Само данъци и забрани,рязане през кръста на бедните,това е! Хората,ако имаха пари щяха да карат по нови коли,уви,нямат,как да карат по нови тогава?!? В България примерно нямат,защото феодала,за когото работят си е купил цял автопарк с лимузини и спортни коли и пари за заплати на бедния си роб няма или не иска и да чуе да даде! Стигна се до там,че едни да имат милиони,а други нищо! Това държавата трябва да го спре...

Това е въпрос на достойнство. Но българите се правят на мишки, докато отлепят от територията. После се правят на много успели и кадърни. И този, който трябваше да постигне нещо подобно и достойно, е задържан. Ами сега, има ли българин който да е смел и да иска България да излезе от блатото?

В същото време старите юго още бръмчат, дори до българия.