Продават ножарската фабрика „Терна“ във Велико Търново за 8 млн. лева

Дружеството е работило 94 години преди да бъде обявено в несъстоятелност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Позовавайте се от къде преписвате. Информацията е на БНР.

Е, да ви е честита "демокрацията" .искате ли още "демокрация" ?Да затрият и 194 г фабрики?

Демокрацията няма нищо общо, както не си конкурентен изпадаш от борда. Или им е калпава продукцията или мениджъмта им не става, и двата фактора са човешки. Демек матриала е калпав. Ясно ли е, или да ти обясня повече. И не ми излизай как при Тошо работел, както и преди него.

Браво на ГЕРБ! Пипат яко.

Най-добрите ножове които съм имал и ползвам и до днес. Проблема на компанията беше в маркетинга и дистрибуцията - аз разбрах, че са български след като се впечатлих от качеството и издръжливоста им и ги потърсих в нета. Тогава уви разбрах за фалита.

Румен Биков - Тома Биков дали имат някаква връзка? Имам ножове от '80, '90, '10 - по старите бяха с по качествена и твърда стомана, по новите с ергономични дръжки и по мека стомана като китайските. Щом и шведската мора се прави в Китай, и китайски брандирани като сделано в СССР, няма как да оцелее. Един от най-големите проценти на роботизация в тежката индустрия е в Китай, у еурупейската уния само Германия.

Видими резултати ??

Защо стигнаха дотук? Аз съм си купувала от Метро, без грешка са, последно ги търсих, няма ги. Могло е и реклама да се направи, повече видове, с повече украси. Качествени прибори не са изчезнали, моловете са пълни с тях, просто са на цена над 400-500 лв., което е непосилно за повечето домакинства. не мисля, че българите не ги купуваха, просто ги нямаше на повечето места, рядко се намираха. Определено забелязвам, че българските продукти имат проблем с дистрибуцията, но и ние като потребители трябва да ги подкрепяме

Качествените домакински прибори изчезнаха. Тази фабрика не успя да се пребори с китайските боклуци, заливащи ни от "левчетата". Последно продаваха много добри ножове, вилици и лъжици директно от склада и пак цената беше със стотинки по-висока от китайските прибори. Българинът търси евтиното, нищо, че ще му служи седмици...

Продават ножарската фабрика „Терна“ във Велико Търново за 8 млн. лева Смятам,че джихадистите от ИДИЛ,биха проявили голям интерес.