Осъвременяването на пенсиите всяка година е единственото вярно решение

Всичко в държавата може да се срути за 5 минути, предупреди Димитър Манолов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Манолов, вместо да зщитава интересите на работниците, се оказва че той слага прагове за помощи. На практика тази помощ от 120лв. е чиста подигравка.

Ако една трета от подребителите в страната са неплатежоспособни пенсионери, на кого ще продава "бизнесът"? Трудно се лекуват заблудите, че да продаваш навън е по-добре от това, да продаваш в страната си, получени някога от спекулативната разлика във валутите. Първото условие да си силен е да владееш родните пазари и те винаги да ти са гръб. Докато някои се научат и България ще изчезне с все "бизнесмените" си.

Категорично не! Единственият правилен път е ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ според икономическите показатели в момента - доходи, данъци, цени, резерв и др.! Не може да ти отговарят разни недоучени чиновнички-сухарки, че това ти се полага, защото някога заплатата ти била еди-каква си! Ами ако обичате, направете и цените като някогашните в момента на получаване на такива заплати, само за пенсионерите! А ? Не може на един факт да се гледа половинчато и само от страната, който ти е изгодна!!!! И, моля, тук не става дума ни за политики, ни за строеве и носталгии, ако някой прибърза да се юрне с коментарите. Рекохме!

един не каза, че новите 10 бона са му много и не върна половината?! А представяте ли си когато същите излязат "в заслужен отдих" и те, като им натрупат по двадесетина такива или още по-големи брутни заплати за "изхабяването"?

Трябва да замине към Брюксел заедно с подаваните данни. Тук ясно, но поне там най-накрая да се усетят и да им пропука евентуално.