НАП София: От 1 юли плащанията само по електронен и банков път

от 2018 г., когато бяха въведени възможностите за плащане с виртуален и физически ПОС терминали, до момента, без такси са платени близо 480 млн. лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последно, ще бъде на ли гишета на ОББ без да таксите на които досега се плащаха суми към бюджета, така са го написали, както винаги да усложняеат и без това не лекия ни живот, ако се мина 100 % на пос терминали, по-възрастните как ще се оправят, вашите недомислици няматкрай

"С решение на банката досега съществуващите гишета на обслужващата банка в София ще работят с клиенти до края на работния ден на 30 юни 2020 г. Всички останали офиси на приходната агенция, в които има банкови гишета, ще продължат да работят по досегашния начин и занапред." Това може ли някой да го преведе?

dargon

https://nap.bg/news?id=4287

Същото си дал, което пише тук нищо не е ясно правилно пита човека, много хора ще спрат да плащат, защото няма да знаят как да използват тези пос терминали

Офисите, намиращи се в Нап затварят, самостоятелните офиси ще работят, но ще има такса за превод. Поне така ми каза моя приятелка работеща в офиса на Обб Изток.

Това с виртуалният ПОС и другите неща за електронно плащане е лъжа,че е без такси. Когато плащаш данъци и други задължения те пренасочва към EPAY и плащането има такса спрямо дължимата сума!

Не е вярно. Има опция и за директно плащане през БОРИКА. Ползвал съм го