17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази камара да се преименува на камара на инжектираните с корупция, нарко зависимите от министри, кеширащи машини! Никакви строители не са просто на лакомници обединител, около снасяща софра!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ако, държавата направи една проверка за застроеното, продаденото и внесените данъци за последните 3 години и от друга страна имотното състояние на " строителите"..... някои чиновници от финансовия контрол ще получат илюзии, видения и накрая душевен колапс. В продажбите на жилища има такива игри- измами,че направо е страшно!

Ами той Радев нали за това прави преврат - за да вкара в парата мафиотите около БСП и руските влияния

Значи ако не харесваш някой от Служебното или някое действие на Служебното - то веднага те обявяват за зависим от герб.. Нещо като Враговете на народа от едно време.

Това бабе само чака удобен момент, за да спре Хемус!! Жалко са събратята ни в Североизточна България.... Както и за бизнеса, който се опитва да се развие в североизтока.

Очевидно е безочието на тази баба? Между другото, тя не е ли в пенсионна възраст? Каквито и измекяри да има в строителния бранш - това е. Нови няма да се появят току-така. А тези дават хляб на доста хора и това не е за подценяване. В крайна сметка, писмото е от Камарата, а не от група фирма. Т. Е. Председателството на ЦЕЛИЯ бранш застава зад строителите. Така че тая бабичка да помогне на бранша, а не да плюе!! Защото май не знае каква ѝ работата на този пост, а именно да подпомага и контролира..... Служебното на Радев не знае граници в нахалството си. Същевременно прозрачността в работата им клони към нула. Методите им са всичко друго, но не и демократични... Т. Е. Всичко, за което претендира ха, че Радев е- стопи като лански сняг

Wow = въй, въх, олеле и т.н.

Да се провери качеството на строителните дейности! Приближените строителни фирми крадат за сметка на живота и здравето на хората!

всички станах експерти по кадрова политика във всяка една област. няма някой вече да не се изкаже, кое е правилно освобождаване и кое погрешно, същото се отнася и за назначенията. аман от кадровици в тази държава

Тези направиха протеста в подкрепа на ББ преди две години.

има време да се научи какво е магистрала и какво е паркинг.

Аргументите липсват! Как така срокът за цялята магистрала беше 2024, а т.н. министърка каза , че до 4-5 г. няма да се започне този участък! Струва ми се, че умишлено се спира и се пречи на строителството, за което явно има готовност! Така лишават северна България от магистрала и от там от инвестиции, работа за местните и развитие! Ако това е нарочно, както изглежда, с цел привъзлагане работата на "наши" фирми , просто е престъпно!

Хей дечица отгатнете: Кой след това ще плаща за изгубеното еврофинансиране и неустойките по делата дето ще заведат тия фирми? Жокер-няма да е тая министърка!

ще забатачат всичко.

Само да кажа, че работя във фирма, която е член в КСБ. Тия са страшни боклуци. Когато излезоха наяве документи за Джи Пи Груп, тия се активизираха все едно им завряха винкел в отверстието, а също така реваха, че изпълнението на пътя в дефилето (където загина маса народ) е било спрямо регулациите. Тук не става въпрос за отделни лоши практики. Тая камара срещу пари ще направи всичко. И не ме интересува дали служебният мин истър е направил обвинения Тия трябва да обарат до ниво старши експерт.

Твърдиш че работиш във фирма използваш едни и същи думи и фрази както и платените коментатори. Дали е просто съвпадение?

Незнам къде работиш и работиш ли изобщо, ама тия спират целенасочено подготовката и строителството на Хемус, Видин - Ботевград, тунелите под Шипка и Петрохан, а за Русе - Търново да не говорим изобщо. Като се появят заинтересованите и работещи хора на жълтите павета, лигльовците на чорапа и Божков ще изчезнат набързо, а оня пъпеш на Дондуков едно хептен ще почне да заеча!

Тази организация е строителният еквивалент на онази на Ричард Конската опашка. Само като видите кои са й членове и става ясно!

КСБ е една от ной-прикритите далавераджийски структури. Да ди мълчат, че ако там се почне проверка, фирма по фирма, ще трябва да си продаван Мерцедесите и яхтите. За курвите да не говорим!

Пренебрегната ли си, мила?

Говорим за камерата на строителите а не за една две фирми. Ама явно министърката пак не е до разбрала. Ами хайде от всичките тия фирми дето членуват в камерата на строителите да обясни госпожата за кои точно фирми става въпрос и да ги спре тях. Таман ще е по-лесно да я осъдят. Тия ти говорят за кажи-речи целият строителен бранш навитата кукувичка си знае нейната.

Това, че от КамАрата на строителите са написали това писмо, ИЗОБЩО не означава, че то отговаря на мнението на ВСИЧКИ строителни фирми. И там има големи, малки и средни компании, които имат свои си, често различни нужди и претенции. Много често най-кресливите излизат най-напред, но това не значи, че са прави и/или че другите искат дори да ги знаят. Точно мрънкалниците са свикнали само да лапат яко, да не дават почти никави пари на работниците си, и когато им се3га им секнаха лесните пари, почнаха да се оплакват.

Значи казваш в камарата на строителите участват само една-две фирми така ли? Съжалявам твоята фирма дето е от един човек и се занимава с копаене на кладенци и тоалетни наистина не участва там. Списъкът на членуващите е публичен така че спокойно можеш да отидеш и да погледнеш колко всъщност фирми има там. И колко хора работят в тия фирми. Хайде сега отиди да погалиш тая пишман министърка.