17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говорим за камерата на строителите а не за една две фирми. Ама явно министърката пак не е до разбрала. Ами хайде от всичките тия фирми дето членуват в камерата на строителите да обясни госпожата за кои точно фирми става въпрос и да ги спре тях. Таман ще е по-лесно да я осъдят. Тия ти говорят за кажи-речи целият строителен бранш навитата кукувичка си знае нейната.

КСБ е една от ной-прикритите далавераджийски структури. Да ди мълчат, че ако там се почне проверка, фирма по фирма, ще трябва да си продаван Мерцедесите и яхтите. За курвите да не говорим!

Тази организация е строителният еквивалент на онази на Ричард Конската опашка. Само като видите кои са й членове и става ясно!

Това, че от КамАрата на строителите са написали това писмо, ИЗОБЩО не означава, че то отговаря на мнението на ВСИЧКИ строителни фирми. И там има големи, малки и средни компании, които имат свои си, често различни нужди и претенции. Много често най-кресливите излизат най-напред, но това не значи, че са прави и/или че другите искат дори да ги знаят. Точно мрънкалниците са свикнали само да лапат яко, да не дават почти никави пари на работниците си, и когато им се3га им секнаха лесните пари, почнаха да се оплакват.

Само да кажа, че работя във фирма, която е член в КСБ. Тия са страшни боклуци. Когато излезоха наяве документи за Джи Пи Груп, тия се активизираха все едно им завряха винкел в отверстието, а също така реваха, че изпълнението на пътя в дефилето (където загина маса народ) е било спрямо регулациите. Тук не става въпрос за отделни лоши практики. Тая камара срещу пари ще направи всичко. И не ме интересува дали служебният мин истър е направил обвинения Тия трябва да обарат до ниво старши експерт.

ще забатачат всичко.

Значи казваш в камарата на строителите участват само една-две фирми така ли? Съжалявам твоята фирма дето е от един човек и се занимава с копаене на кладенци и тоалетни наистина не участва там. Списъкът на членуващите е публичен така че спокойно можеш да отидеш и да погледнеш колко всъщност фирми има там. И колко хора работят в тия фирми. Хайде сега отиди да погалиш тая пишман министърка.

Пренебрегната ли си, мила?

Хей дечица отгатнете: Кой след това ще плаща за изгубеното еврофинансиране и неустойките по делата дето ще заведат тия фирми? Жокер-няма да е тая министърка!

Аргументите липсват! Как така срокът за цялята магистрала беше 2024, а т.н. министърка каза , че до 4-5 г. няма да се започне този участък! Струва ми се, че умишлено се спира и се пречи на строителството, за което явно има готовност! Така лишават северна България от магистрала и от там от инвестиции, работа за местните и развитие! Ако това е нарочно, както изглежда, с цел привъзлагане работата на "наши" фирми , просто е престъпно!

има време да се научи какво е магистрала и какво е паркинг.

Тези направиха протеста в подкрепа на ББ преди две години.

Твърдиш че работиш във фирма използваш едни и същи думи и фрази както и платените коментатори. Дали е просто съвпадение?

Незнам къде работиш и работиш ли изобщо, ама тия спират целенасочено подготовката и строителството на Хемус, Видин - Ботевград, тунелите под Шипка и Петрохан, а за Русе - Търново да не говорим изобщо. Като се появят заинтересованите и работещи хора на жълтите павета, лигльовците на чорапа и Божков ще изчезнат набързо, а оня пъпеш на Дондуков едно хептен ще почне да заеча!

всички станах експерти по кадрова политика във всяка една област. няма някой вече да не се изкаже, кое е правилно освобождаване и кое погрешно, същото се отнася и за назначенията. аман от кадровици в тази държава

Да се провери качеството на строителните дейности! Приближените строителни фирми крадат за сметка на живота и здравето на хората!

Очевидно е безочието на тази баба? Между другото, тя не е ли в пенсионна възраст? Каквито и измекяри да има в строителния бранш - това е. Нови няма да се появят току-така. А тези дават хляб на доста хора и това не е за подценяване. В крайна сметка, писмото е от Камарата, а не от група фирма. Т. Е. Председателството на ЦЕЛИЯ бранш застава зад строителите. Така че тая бабичка да помогне на бранша, а не да плюе!! Защото май не знае каква ѝ работата на този пост, а именно да подпомага и контролира..... Служебното на Радев не знае граници в нахалството си. Същевременно прозрачността в работата им клони към нула. Методите им са всичко друго, но не и демократични... Т. Е. Всичко, за което претендира ха, че Радев е- стопи като лански сняг

Това бабе само чака удобен момент, за да спре Хемус!! Жалко са събратята ни в Североизточна България.... Както и за бизнеса, който се опитва да се развие в североизтока.

Значи ако не харесваш някой от Служебното или някое действие на Служебното - то веднага те обявяват за зависим от герб.. Нещо като Враговете на народа от едно време.

Ами той Радев нали за това прави преврат - за да вкара в парата мафиотите около БСП и руските влияния

Wow = въй, въх, олеле и т.н.

Ако, държавата направи една проверка за застроеното, продаденото и внесените данъци за последните 3 години и от друга страна имотното състояние на " строителите"..... някои чиновници от финансовия контрол ще получат илюзии, видения и накрая душевен колапс. В продажбите на жилища има такива игри- измами,че направо е страшно!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Тази камара да се преименува на камара на инжектираните с корупция, нарко зависимите от министри, кеширащи машини! Никакви строители не са просто на лакомници обединител, около снасяща софра!